Kuruluþ Osman 90.bölüm izle full hd tek parça! Kuruluþ Osman 90. son bölüm izle!
ABONE OL

Kuruluþ Osman'ýn 90. bölümü izleyenleri ekran baþýna kilitledi. Osman Bey yýllar içinde büyümüþ, devlet olma yolunda büyük adýmlar atmýþtýr; fakat düþmanlarý da ayný ölçüde büyümüþtür. Osman Bey ise gözünü yýllar yýlý fethi için uðraþtýðý Ýnegöl'e dikmiþtir. Osman Bey'in bu uðurda ilk adýmý ne olacaktýr? Ýþte Atv Kuruluþ Osman son bölüm izleme sayfasý ve son bölümde yaþananlar. Kuruluþ Osman 90.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 90. SON BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 90. bölümde Osman Bey'in oðullarý Orhan ve Alaeddin iyice büyüyüp serpilmiþtir. Bitinya'da kurulan yeni oyunlar Osman Bey'i nasýl bir yola sokacaktýr?

KURULUÞ OSMAN 90.BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

KURULUÞ OSMAN 90. BÖLÜM ÖZETÝ

"Hayallerimize varana dek doludizgin at sürelim!"

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin yeni bölümünde Osman Bey, oðullarý Orhan ve Alaeddin'le Bitinya'da yeni dönem baþlamýþtýr.

Yýl 1299 olmuþtur. Osman Bey'in oðullarý Orhan ve Alaeddin iyice büyüyüp serpilmiþtir. Bitinya'da kurulan yeni oyunlar Osman Bey'i nasýl bir yola sokacaktýr?

Bilecik Tekfuru Justinyanus ve Yarhisar Tekfuru Basileus, Bitinya'daki dengeleri deðiþtirmeye kararlýyken Osman Bey ise gözünü yýllar yýlý fethi için uðraþtýðý Ýnegöl'e dikmiþtir.

Osman Bey'in bu uðurda ilk adýmý ne olacaktýr?

OSMAN BEY'IN YENI DÜÞMANLARI JUSTINYANUS VE BASILEUS

Osman Bey'i büyük bir tehlike olarak gören Yarhisar Tekfuru Basileus ve Bilecik Tekfuru Justinyanus akraba olacaktýr.

Justinyanus, Basileus'un üvey kýzý Holofira'yla evlenecektir.

Holofira'nýn bu durumla baþ etmek için bulduðu çare Kayý Obasýný nasýl bir yola sürükleyecektir.

Yýllardýr aralarýndaki savaþý mecburen bitirmiþ olan Osman Bey ve Ýnegöl Tekfuru Nikola için barýþý bitirecek ilk hamle kimden gelecektir?

DEVLET OLMA VAKTI

Aradan geçen uzun zaman içerisinde Osman Bey'le dostluðunu pekiþtirmiþ olan Barkýn'ýn uyuttuðu düþmanlýk Usta Arius'tan gelecek bir haberle uyanacaktýr.

USTA'NIN YENI ÞEYTANI PLANI NE OLACAKTIR?

Osman Bey yýllar içinde büyümüþ, devlet olma yolunda büyük adýmlar atmýþtýr; fakat düþmanlarý da ayný ölçüde büyümüþtür.

Osman Bey'in düþmanlarýna kurduðu tuzak ona Ýnegöl'ün kapýlarýný açabilecek midir?

"Bizi ileri taþýyan iki kanattýr" sözlerini kullanan Osman Bey, bu iki kanat nedir sorusunu ise Orhan ve Aleaddin'e yöneltti.

Hayallerimize varana dek doludizgin at sürelim! Kuruluþ Osman 90. Bölüm'de neler olacak?

Oðullarýnýn yanýtý ise "nizam-i alem davasý" ve "i'la-yý kelimetullah" oldu.

Hiç durmadan savaþmalarý gerektiðini vurgulayan Osman Bey, "Mazlumlarýn tek bir ahý kalmayana dek, zalimlerin ensesinde soluyacaðýz. Ne seferimiz bitecek ne cengimiz bitecek" dedi.

13 Nisan 2022 Çarþamba reyting sonuçlarý: Kara Tahta, Sadakatsiz, Kuruluþ Osman reyting sýralamasý

Destan 19. bölüm full izle!

Yargý 29. Bölüm Fragmaný yayýnlandý!

Üç Kýz Kardeþ dizisi 8. bölüm izle!