Kuruluþ Osman 91. son bölüm izle! Kuruluþ Osman 91.bölüm izle full hd!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 91. bölüm izleyenleriyle buluþtu. Atv'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Kayý Obasý, çocuklardan ve Osman Bey'den gelecek iyi haberleri beklerken Barkýn ise Söðüt'ü ele geçirmek için kendi oyununu kurmaya çalýþýr. Kuruluþ Osman 91. bölümde Osman Bey çocuklarýný kurtarabilecek mi? Barkýn'ýn Kayý Obasý için kurduðu hain plan nedir? Kuruluþ Osman son bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kuruluþ Osman 91.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 91. SON BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 91. bölümde Osman Bey, Bilecik'i fethetmek için harekete geçiyor.

KURULUÞ OSMAN 91.BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

KURULUÞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAÞANDI?

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin 91. bölümüne Osman beyin "Bilecik Kalesi gayrý bizim mülkümüz olacak!" sözü damga vurdu.

OSMAN BEY BILECIK'I FETHETMEK ISTIYOR

Bilecik'te yapýlan düðün hazýrlýðý bütün hýzýyla devam eder. Bilecik Tekfuru Justinyanus, Osman Bey ve ailesini öldürmek için nasýl bir hamle yapacaktýr?

Osman Bey ve Hatunlarý düðün davetlisi kisvesiyle kaleye girerler. Niyetleri Bilecik'i fethetmektir fakat hesap etmedikleri bir þey vardýr. Osman Bey tekfurlarýn oyununa nasýl karþý koyacaktýr?

Orhan ve Alaeddin'in Bilecik'te esir tutulduðunu bilen Bala Hatun ve Malhun Hatun çocuklarýnýn yerini bulabilecek midir?

BARKIN'IN SÖÐÜT'Ü IÞGAL PLANI

Kayý Obasý yüreði aðzýnda, çocuklardan ve Osman Bey'den gelecek iyi haberleri beklerken Barkýn ise Söðüt'ü ele geçirmek için kendi oyununu kurmaya çalýþýr. Barkýn'ýn hain planý nedir?

BILECIK TEKFURU JUNTINYANUS'UN ELINDEKI BÜYÜK KOZ

Bilecik tekfuru Justinyanus, Yarhisar'dan gelecek olan düðün kafilesini büyük bir heyecanla beklemektedir.

Gelinin gelmesini bekleyen tekfur büyük bir þok yaþar.

Osman Bey ve Alplarý Bilecik'i fethetmeye gelmiþtir fakat Bilecik Tekfuru Juntinyanus'un elinde büyük bir koz vardýr. Orhan ve Alaeddin!

Osman Bey çocuklarý için fütuhattan vazgeçecek midir?

Camdaki Kýz 40. bölüm full izle YouTube!

Mahkum 18. Bölüm full izle!

Destan 20. Bölüm izle son bölüm!

Üç Kýz Kardeþ dizisi 9. bölüm izle!