Kuruluþ Osman son bölüm izle 92 bölüm full izle! Kuruluþ Osman 92.Bölüm izle tek parça!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 92. bölümüyle izleyenleri ekran baþýna kilitledi. Atv'nin fenomen dizisi Kuruluþ Osman 92. son bölümde Fetih baþlar... Osman Bey, Nikola'yý esir alýr. Nikola karþýsýnda Ýnegöl kalesini ister. "En mahir öðrencimi Osman'ýn elinde býrakmam" diyen Usta Arius kaleyi verecek mi? Ýþte Kuruluþ Osman son bölüm izleme sayfasý ve özeti. Kuruluþ Osman 92.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 92. BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 92. bölümde Osman Bey, Ýnegöl'ü fethetmek için Nikola'yý esir alýp, onun caný karþýlýðýnda Ýnegöl kalesini istiyor...

KURULUÞ OSMAN SON BÖLÜM FULL ÝZLE (92. BÖLÜM)

KURULUÞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER YAÞANDI?

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin 92. bölümünde Osman Bey, sonunda Ýnegöl Tekfuru Nikola'yý ele geçirir.

Herkes Nikola'nýn acý ölümünü beklerken, Osman Bey onu öldürmez. Nikola esir edilerek Kayý obasýna götürülür. Osman Bey'in yeni planý ne olacaktýr?

OSMAN BEY NIKOLA'YA KARÞILIK ÝNEGÖL'Ü ISTIYOR

Kuruluþ Osman 92. bölümde; Karanlýðýn elçisi Usta Arius ve Bizans Komutaný Romanos bu topraklarý nasýl þekillendireceklerini konuþurken, ortaya ateþ gibi düþen bir haber gelir.

Osman Bey, Nikola'ya karþýlýk, Ýnegöl kalesini istemektedir. Usta Arius ve Romanos, Nikola'nýn caný için, kaleyi teslim edecek midir?

BALA VE MALHUN HATUN EL ELE FETIH HAZIRLIKLARI YAPIYORLAR

Ýnegöl'ün fethedileceði haberi dalga dalga yayýlmýþ, Kayý obasýný fetih heyecaný sarmýþtýr. Bala Hatun önderliðinde Bacýyanlar pusatlarýný kuþanýrlar.

Malhun Hatun'un topladýðý hatunlar ise cenk sürerken, arkada orduya lazým olacak malzeme ve levazýmlarý toparlarlar. Günüz Bey de, Ýnegöl surlarýný dövecek mancýnýklarýn baþýnda olacaktýr. Bütün Alplar, Osman Bey'in buyruðuna dikkat kesilmiþtir. Tek gerçek ise artýk fetih vaktidir.

TEKFUR KOSSES KENDISINI SORGULUYOR

Tekfur Kosses'in yaralarý iyileþirken, ayný zamanda Þeyh Edebalý'nýn sohbetlerinden de nasiplenir. Tekfur Kosses, yýllar sonra ilk defa kendisini, yaptýklarýný sorgulamaya baþlar. Tekfur Kosses'in inanç dünyasýnda bir deðiþim mi yaþanmaktadýr?

USTA ARIUS'UN MASKESI DÜÞÜYOR

Kuruluþ Osman'ýn son bölümünde Usta Arius, Kayý obasýndaki casusu Barkýn'ý kullanarak þartlarý kendi lehine çevirmek ister. Artýk maskenin düþme vakti gelmiþtir.

"Yüzünü göstermeye korkarsýn da benim gazabýmdan mý korkmazsýn!" diyen Osman Bey, maskenin ardýnda Usta Arius olduðunu öðrenince ne yapacak?

Ardý ardýna kurduðu oyunlarýn sonuna gelen karanlýðýn elçisi Usta Arius, Osman Bey'in eline düþer. Osman Bey, maskenin ardýnda kimin olduðunu öðrenince ne yapacaktýr?

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

27 Nisan 2022 Çarþamba reyting sonuçlarý açýklandý mý? Kuruluþ Osman, Oðlum, Gülümse Kaderine reytingleri

Üç Kýz Kardeþler 10.bölüm full izle!

Destan 21. bölüm full izle!

Oðlum 12. Bölüm izle!