Kuruluþ Osman 96.bölüm izle! Kuruluþ Osman 96.bölüm izle full hd tek parça
ABONE OL

Kuruluþ Osman 96. bölümüyle Atv'de ekrana geldi. Sevilen dizinin son bölümüne Sultan Alaaddin'in emriyle Turgut Bey'i almaya gelen elçiye Osman Bey'in "Ýstek ya da emir, imkansýzý olur kýlmaz!" cevabý damga vurdu. Kuruluþ Osman 96. bölümde Osman Bey'in düþmanlarýný alt edecek yeni oyunu ne olacak? Kuruluþ Osman son bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kuruluþ Osman 96.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 96. SON BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 96. bölümde Ali Bey ve Osman Bey birbirine düþer.

KURULUÞ OSMAN 96.BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

KURULUÞ OSMAN 96. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin 96. bölümüne Osman Bey ve Çobanoðlu Ali Bey arasýndaki gerilim damga vurdu.

Kuruluþ Osman'ýn ekrana gelen son bölümünde Osman Bey ve Çobanoðlu Ali Bey arasýndaki gerilim devam etmektedir.

Turgut Bey'in, Atabey Ahmet cinayetine adýnýn karýþmasý ve Osman Bey'in Turgut Bey'i teslim etmemesiyle Romanos ve Cebe'nin oyunu iþlemektedir. Romanos ve Cebe'nin sýradaki oyunu ne olacaktýr?

Osman Bey kendisine oynanan oyunun farkýndadýr. Turgut Bey'in iyileþmesiyle o da kendi oyununu kuracaktýr. Osman Bey'in düþmanlarýný alt edecek yeni oyunu ne olacak?

OSMAN BEY'IN YENIÞEHIR PLANI

Osman Bey bir yandan kendisine oynanan oyunlarý bertaraf etmeye çalýþýrken öte yandan da Bursa'yý fethetmesi için elzem olan Yeniþehir'in fethinin hazýrlýklarýna devam etmektedir.

Bizans Ýmparatoru Andirilus'un büyük bir ordu topladýðýný bilen Osman Bey, Yeniþehir'i alamazsa Ýnegöl'ün hatta Söðüt'ün tehlikede olduðunu düþünmektedir.

Bütün zorluk ve engellemelere raðmen bir an önce Yeniþehir'i almak istemektedir. Osman Bey'in Yeniþehir için kurduðu oyun ne olacaktýr?

BARKIN'I BEKLEYEN HAZIN SON

Barkýn Bey, Osman Bey'in her þeye raðmen Yeniþehir fütuhatýndan vazgeçmemesinden mustariptir. Osman Bey'in önünde durmak için þer ittifakýný harekete geçirecektir.

Barkýn'ýn hain planý ona pahalýya patlayacaktýr. Barkýn'ý bekleyen hazin son ne olacaktýr?

Osman Bey oynanan oyunlarýn arkasýndaki yüzleri bulabilecek midir?

OBANIN HATUNLARINI BEKLEYEN TEHLIKE

Obanýn Hatunlarý Malhun ve Bala bir yandan Ýnegöl'ün fethinde Gündüz Bey'in þehit olmasýyla yýkýlan Ayþe Hatun ve diðer þehit bacýlarýna destek verirken diðer yandan da Söðüt'te ihtiyaç sahibi ahali için yardým hazýrlamaktadýr.

Barkýn, Selvi Hatun'un üzerinde baský kurup onun Kayýlara sadakatini sarsmak istemektedir.

Obanýn Hatunlarý Bala, Malhun, Aygül ve Selvi bir anda kendilerini beklemedikleri bir tehlikenin içinde bulurlar. Bu tehlike ne olacaktýr?

Malhun, Bala, Aygül ve Selvi Hatunlar kendilerini bekleyen bu büyük tehlikeden kurtulabilecekler mi?