Kuruluþ Osman 97. Bölüm Fragmaný yayýnlandý! Kuruluþ Osman 97. Bölümde neler olacak?
ABONE OL

Kuruluþ Osman 97. Bölüm Fragmaný yayýnlandý. Atv ekranlarýnýn sevilen dizisi Kuruluþ Osman'ýn 97. bölüm fragmanýnda 'Ne iþler çevirirsin Barkýn Bey?" diyen Osman Bey'in düþmanlarýna karþý ataðý ne olacak? Ýþte Kuruluþ Osman 97. Bölümden ilk fragman

KURULUÞ OSMAN 97. BÖLÜM FRAGMANI

Kuruluþ Osman 97. Bölüm Fragmaný yayýnlandý.

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman dizisinin 97. bölüm fragmanýnda Osman Bey Moðol komutaný Cebe'yi yakalayýp obaya getiriyor. Diðer yandan Barkýn'ýn arkasýndan iþ çevirdiðini anlayan Osman Bey, bunun için Barkýn'dan hesap sorar.

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

SON BÖLÜMDE NE OLMUÞTU?

Kuruluþ Osman'ýn ekrana gelen son bölümünde Osman Bey ve Çobanoðlu Ali Bey arasýndaki gerilim devam etmektedir.

Turgut Bey'in, Atabey Ahmet cinayetine adýnýn karýþmasý ve Osman Bey'in Turgut Bey'i teslim etmemesiyle Romanos ve Cebe'nin oyunu iþlemektedir.

Osman Bey kendisine oynanan oyunun farkýndadýr. Turgut Bey'in iyileþmesiyle o da kendi oyununu kuracaktýr.

OSMAN BEY'IN YENIÞEHIR PLANI

Osman Bey bir yandan kendisine oynanan oyunlarý bertaraf etmeye çalýþýrken öte yandan da Bursa'yý fethetmesi için elzem olan Yeniþehir'in fethinin hazýrlýklarýna devam etmektedir.

Bizans Ýmparatoru Andirilus'un büyük bir ordu topladýðýný bilen Osman Bey, Yeniþehir'i alamazsa Ýnegöl'ün hatta Söðüt'ün tehlikede olduðunu düþünmektedir.

Bütün zorluk ve engellemelere raðmen bir an önce Yeniþehir'i almak istemektedir.

BARKIN'I BEKLEYEN HAZIN SON

Barkýn Bey, Osman Bey'in her þeye raðmen Yeniþehir fütuhatýndan vazgeçmemesinden mustariptir. Osman Bey'in önünde durmak için þer ittifakýný harekete geçirecektir. Barkýn'ýn hain planý ona pahalýya patlayacaktýr.

Obanýn Hatunlarý Malhun ve Bala bir yandan Ýnegöl'ün fethinde Gündüz Bey'in þehit olmasýyla yýkýlan Ayþe Hatun ve diðer þehit bacýlarýna destek verirken diðer yandan da Söðüt'te ihtiyaç sahibi ahali için yardým hazýrlamaktadýr.

Barkýn, Selvi Hatun'un üzerinde baský kurup onun Kayýlara sadakatini sarsmak istemektedir.

Obanýn Hatunlarý Bala, Malhun, Aygül ve Selvi bir anda kendilerini beklemedikleri bir tehlikenin içinde bulurlar.

Baþrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçýn, Yýldýz Çaðrý Atiksoy, Serhat Kýlýç, Erkan Avcý ve Seda Yýldýz'ýn yer aldýðý Kuruluþ Osman'da; Yýldýray Þahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çaðrý Þensoy, Yiðit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Þeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Aðan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oðuzhan Karbi, Serhat Parýl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rýdvan Uludaþdemir ve Serdar Akülker gibi baþarýlý oyuncular rol alýyor.

Camdaki Kýz 46. bölüm fragmaný | Nalan, Cana'nýn hamileliðini öðreniyor!