Kuruluþ Osman 97.bölüm izle full hd tek parça! Kuruluþ Osman 97. son bölüm izle!
ABONE OL

Kuruluþ Osman 97. bölüm izleyenleriyle buluþtu. Atv'de ekrana gelen dizinin son bölümüne Osman Bey'in "Yüzümüzü Garb'a dönmenin vakti geldi. Yeniþehir'e Ýslam'ýn sancaðýný dikeceðiz!" sözü damga vurdu. Kuruluþ Osman 97. bölümde Osman Bey'i, Yeniþehir kapýlarýnda neler beklemektedir? Kuruluþ Osman son bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kuruluþ Osman 97.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 97. SON BÖLÜM ÝZLE!

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 97. bölümde Osman Bey, Cebe'yi yakalayýp obaya getiriyor. Moðollarýn komutanýný nele geçiren Osman Beyin sýradaki hamlesi ne?

KURULUÞ OSMAN 97.BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

KURULUÞ OSMAN 98. BÖLÜM FRAGMANI | SEZON FINALI

Baþrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçýn, Yýldýz Çaðrý Atiksoy, Serhat Kýlýç, Erkan Avcý ve Seda Yýldýz'ýn yer aldýðý Kuruluþ Osman'da; Yýldýray Þahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çaðrý Þensoy, Yiðit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Þeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Aðan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oðuzhan Karbi, Serhat Parýl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rýdvan Uludaþdemir ve Serdar Akülker gibi baþarýlý oyuncular rol alýyor.

KURULUÞ OSMAN 97. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin son bölümüne Osman Bey'in 'Ne iþler çevirirsin Barkýn Bey?" sözü damga vurdu.

OSMAN BEY CEBE'YÝ ELE GEÇÝRDÝ

Osman Bey, Moðol Komutaný Cebe ve Ramanos'un kurduðu tuzaktan, kurduðu oyunla kurtulur. Cebe'yi ele geçirirken Romanos son anda elinden kaçar. Osman Bey, Cebe'den bütün gerçeði öðrenebilecek midir?

BARKIN'IN FOYASI ORTAYA ÇIKIYOR

Selvi'nin ölümüyle yýkýlan Barkýn'ýn gözü artýk hiçbir þey görmez. Herkesi gözden çýkarmýþtýr. Osman Bey ve Hatunlarýna büyük bir tuzak kurma hazýrlýðýndadýr.

Barkýn Bey'in aklýndan geçen nedir? Yýllarca büyük hainlikler yapan Barkýn Bey'in foyasý ortaya çýkmýþtýr.

Osman Bey Moðol komutaný Cebe'yi yakalayýp obaya getiriyor. Diðer yandan Barkýn'ýn arkasýndan iþ çevirdiðini anlayan Osman Bey, bunun için Barkýn'dan hesap sorar.

Barkýn Bey, Osman Bey'in gazabýndan kurtulabilecek midir?

OSMAN BEY ÇOBANOÐLU ALI BEY'I MAHÇUP EDIYOR

Çobanoðlu Ali Bey oðlunun yaralanma haberinden sonra küplere biner. Osman Bey'e elçisiyle haber yollar. Aktemur'u ve Turgut'u istemektedir. Osman Bey, Ali Bey'i mahcup edecek önemli bir hamlede bulunacaktýr. Osman Bey'in hamlesi ne olacaktýr?

OSMAN BEY YENIÞEHIR'IN KAPISINDA

Bütün karmaþaya raðmen Osman Bey, Yeniþehir fethi için hazýrlýklarý sürdürmektedir. Romanos, Osman Bey'in elinden kurtulup Yeniþehir'e gelmiþ savunma hattýný güçlendirmeye çalýþmaktadýr.

Osman Bey'in Yeniþehir'deki haber aðý Romanos'un planlarýný Osman Bey'e ulaþtýrabilecek midir?

Romanos, Osman Bey'in Yeniþehir'deki gizli örgütlenmesine karþý nasýl bir hamlede bulunacaktýr?

Osman Bey ve Alplarý, Yeniþehir fethi için bütün hazýrlýklarý tamamlamýþtýr. Osman Bey yüzünü artýk garba dönmüþtür.

Hedefi Yeniþehir'dir. Devlet olma yolundaki en önemli kapý olan Yeniþehir kapýlarý açýlacak mýdýr? Osman Bey'i, Yeniþehir kapýlarýnda neler beklemektedir?

Üç Kýz Kardeþ dizisi 15. bölüm izle!

Hakim son bölüm izle 9. bölüm Youtube!

Camdaki Kýz 46. Bölüm 2. Fragmaný!