Kuruluþ Osman 98. son bölüm izle full hd tek parça! Kuruluþ Osman 98. bölüm izle Sezon finali
ABONE OL

Kuruluþ Osman 98. bölüm izleyenleriyle buluþtu. Atv'de ekrana gelen dizinin son bölümüne Osman Bey'in "Alplar! Yeni Þehir'i alacaðýz!" sözü damga vurdu. Kuruluþ Osman 98. bölümde Osman Bey ve Alplarý, Yeniþehir'i ele geçirir. Romanos'la vuruþan Osman Bey, onun kellesini alarak cezasýný keser. Sultan Alaeddin, Yeniþehir'in fethine nasýl tepki verecek? Kuruluþ Osman sezon finali izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Kuruluþ Osman 98.bölüm izle full hd tek parça!

KURULUÞ OSMAN 98. SON BÖLÜM ÝZLE (SEZON FÝNALÝ)

Yapýmcýlýðýný Mehmet Bozdað'ýn; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman 98. bölümde

KURULUÞ OSMAN 98.BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA (YOUTUBE)

Yapým, proje tasarým ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait; genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn ve baþrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, Çarþamba akþamý atv ekranlarýnda yayýnlanýyor.

Baþrollerinde; Burak Özçivit, Didem Balçýn, Yýldýz Çaðrý Atiksoy, Serhat Kýlýç, Erkan Avcý ve Seda Yýldýz'ýn yer aldýðý Kuruluþ Osman'da; Yýldýray Þahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çaðrý Þensoy, Yiðit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Þeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Aðan, Ahmet Kaynak, Serdar Kayaokay, Oðuzhan Karbi, Serhat Parýl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Gizem Kala, Recep Çavdar, Rýdvan Uludaþdemir ve Serdar Akülker gibi baþarýlý oyuncular rol alýyor.

KURULUÞ OSMAN 98. BÖLÜM ÖZETÝ

Genel yönetmenliðini Metin Günay'ýn üstlendiði, senaryosunu da Mehmet Bozdað, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslý Zeynep Peker Bozdað'ýn kaleme aldýðý reyting rekoruna imza atan Kuruluþ Osman dizisinin son bölümünde Osman Bey için artýk hedef Yeniþehir'dir.

AYGÜL HATUN'UN AKIBETÝ

Osman Bey ve Alpleri Yeniþehir'i kuþatýrken Bala, Malhun, Ayþe, Aygül Hatunlar ve bacýlar da boþ durmayacaktýr. Kýlýk deðiþtirerek kaleye sýzan Hatunlar düþmaný içerden çökertebilecek midir?

Düþmanla kýyasýya savaþýrken okla yaralanan Aygül Hatun'un akýbeti ne olacaktýr?

HATUNLAR ESIR DÜÞENLERI KURTARABILECEKLER MI?

Kumral Abdal, Demirci Davud ve Akça Derviþ Romanos'un elindedir. Romanos, Osman Bey'in kurduðu oyunu çözebilmek için her þeyi yapmaya hazýrdýr.

Kumral Abdal, Akça Derviþ ve Demirci Davud, Romanos'un iþkencelerine dayanabilecek midir? Bala, Malhun ve diðer Hatunlar onlarý kurtarabilecekler midir?

DEMIRCI DAVUD KENDISINI ÖNE ATIYOR

Osman Bey kapýsýna dayandýðý Yeniþehir'de çetin bir direniþle karþýlaþýr. Osman Bey, Yeniþehir'in fethi için bilek gücünün yanýnda zekasýný da konuþturacaktýr.

OSMAN BEY'IN DAHIYANE PLANI NE?

Sonunda Kayý Alplarý, Yeniþehir'in kapýlarýna dayanýr... Neye uðradýðýný þaþýran Romanos ve askerleri kirli bir oyun oynamaya kalkýþýr...

Savaþýn en çetin anlarýnda, Demirci Davud caný pahasýna, Kayý sancaðýnýn dalgalanabilmesi için kendisini öne atar. Demirci Davud kurtulabilecek midir?

OSMAN BEY ROMANOS'UN CEZASINI KESIYOR

Osman Bey ve Alplarý, Yeniþehir'i ele geçirir. Romanos'la vuruþan Osman Bey, onun kellesini alarak cezasýný keser.

Bu yeni bir zaferdir ancak Yeniþehir ahalisi Osman Bey için yeni bir sorun mu olacaktýr?

Bu yeni bir zaferdir ancak Yeniþehir ahalisi Osman Bey için yeni bir sorun mu olacaktýr?

SULTAN'IN YENIÞEHIR FETHINE TEPKISI

Osman Bey'in Yeniþehir'i fethetmesi Bitinya'da hakim güç olduðu anlamýna gelecektir. Osman Bey'in peþ peþe yaptýðý fetihler Konya'da nasýl yankýlanacaktýr?

Sultan Alaeddin, Yeniþehir'in fethine nasýl tepki verecektir?