Kuruluþ Osman'ýn Gonca Hatun'u Belgin Þimþek kaç yaþýnda, nereli? Kuruluþ Osman Gonca Hatun kimdir, gerçek adý ne?
ABONE OL

Kuruluþ Osman 5. sezon oyuncularýndan Belgin Þimþek, Gonca Hatun karakterine hayat verecek. Yönetmenliðini Ahmet Yýlmaz'ýn ve baþrolünü Burak Özçivit'in üstlendiði Kuruluþ Osman, yeni sezonuyla da ATV ekranlarýnda çarþamba akþamlarýna damgasýný vurmaya devam edecek. Peki, Kuruluþ Osman Gonca Hatun kimdir, gerçek adý ne? Kuruluþ Osman'ýn Gonca Hatun'u Belgin Þimþek kaç yaþýnda, nereli?

KURULUÞ OSMAN GONCA HATUN KÝMDÝR?

Yapým, proje tasarýmý ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait olan, baþrolünde Burak Özçivit'in yer aldýðý dizide; Emre Bey, Mirza Bahattin Doðan, Gökhan Atalay, Sevil Aký, Emre Dinler, Ö. Faruk Aran, Leya Kýrþan, Ecem Sena Bayýr, R. Aybars Düzey, Belgin Þimþek, Tezhan Tezcan, Murat Ýnce ve Selim Makaroðlu izleyiciyle buluþacak.

ATV ekranlarýnýn sevilen dizisi Kuruluþ Osman'ýn kadrosuna katýlan Belgin Þimþek, Gonca Hatun rolüyle izleyicilerin karþýsýna çýkacak.

Anadolu'da devlet kurma mücadelesinde Osman Bey'in en büyük rakibi olan Germiyanoðlu Yakup Bey, Oðlu Mehmet Bey ve Kýzý Gonca Hatun arasýnda büyük mücadele ekrana gelecek.

Yakup Bey'in kýzý Gonca Hatun karakterine ise Belgin Þimþek hayat verecek. Dizide Gonca Hatun karakterini canlandýran Belgin Þimþek, Osman Bey'in kardeþi Savcý Bey'in eþi olarak karþýmýza çýkmaktadýr.

Belgin Þimþek, daha önce Benim Hayatým dizisinde Heves karakteri ile hafýzalarda yer etmiþti.

BELGÝN ÞÝMÞEK KÝMDÝR, KAÇ YAÞINDA?

Belgin Þimþek 2000 yýlýnda doðdu. Tiyatro eðitimi alan Belgin Þimþek, 24. Sadri Alýþýk Tiyatro ve sinema ödüllerinde ödül alarak dikkat çekmiþtir.

Aktif olarak tiyatro ile ilgilenen Belgin Þimþek, yetenekli oyunculuðu ile dikkat çekmektedir.

Genç oyuncu, Belgin Þimþek 2019 yýlýnda yapýlan Sadri Alýþýk Kütür Merkezi cast sanat sýnavýnda baþarýyý yakalayarak burs alan öðrencilerden biri olmuþtur ve oyunculuk eðitimini de Sadri Alýþýk Kütür Merkezinde burslu olarak tamamlamýþtýr.

Ünlü oyuncunun ilk dizisi Benim Hayatým'dýr. Ýkinci dizisi ise Tv8'de ekrana gelen Caným Annem dizisidir.

Belgin Þimþek'in boyu 1,68 cm kilosu ise 53 kg'dýr.

Kuruluþ Osman Saadet Hatun kimdir, kaç yaþýnda?

Kuruluþ Osman'ýn Yunus Emre'si Gökhan Atalay kaç yaþýnda, hangi dizilerde oynadý?

Kuruluþ Osman yeni sezon oyuncularý kimlerdir?