Kuruluþ Osman son bölümle sezon finali yaptý! Kuruluþ Osman 27. son bölüm ÝZLE!
ABONE OL

Yayýnlandýðý her çarþamba akþamý izlenme rekorlarý kýran Kuruluþ Osman'ýn sezon finali bölümünde; Obaya yapýlan baskýný bertaraf ettikten sonra hedefine Sofia ve Kulucahisar Kalesi'ni koyan Osman Bey, Kayý Obasý Alpleri ile birlikte kaleyi ele geçirip Sofia'yý alt etmek üzere için plan kurup harekete geçiyor.

Yayýnlandýðý her çarþamba akþamý izlenme rekorlarý kýran Kuruluþ Osman'ýn sezon finali bölümünde; Obaya yapýlan baskýný bertaraf ettikten sonra hedefine Sofia ve Kulucahisar Kalesi'ni koyan Osman Bey, Kayý Obasý Alpleri ile birlikte kaleyi ele geçirip Sofia'yý alt etmek üzere için plan kurup harekete geçiyor. Ýþte Kuruluþ Osman 27. sezon finali bölümü izleme sayfasý ve diziden son geliþmeler…

KURULUÞ OSMAN SEZON FÝNALÝ BÖLÜMÜ EKRANLARA GELDÝ

Kuruluþ Osman dizisi bu akþamki yeni bölümüyle sezon finali yaptý. Sezon finaliyle yaz sezonuna giren dizinin yeni sezona ise Eylül ya da Ekim ayýnda baþlamasý bekleniyor. Sevilen dizi Kuruluþ Osman’ýn 27. son bölümü (sezon finali) aþaðýdaki link üzerinden izlenebilecek.

KURULUÞ OSMAN 27. SEZON FÝNALÝ BÖLÜMÜ ÝZLE

Kuruluþ Osman 27. Bölüm (Sezon Finali) Özeti:

Obaya yapýlan baskýný bertaraf ettikten sonra hedefine Sofia ve Kulucahisar Kalesi’ni koyan Osman Bey, Kayý Obasý Alpleri ile birlikte kaleyi ele geçirip Sofia’yý alt etmek üzere için plan kurup harekete geçiyor. Osman Bey, Sofia’nýn kara þövalelerini nasýl alt edecek? Osman Bey ve Kayýlar, Kulucahisar Kalesi’ni ele geçirebilecek mi? Osman Bey, nihayet Sofia’ya ihanetinin bedelini ödetecek mi? Osman Bey’in bu hamlesi uç bölgesinde nasýl bir tepkiyle karþýlanacak? Aygül, Hazal Hatun’dan intikamýný alacak mý?

O, kömür karasý gözleriyle, gaza ve hürriyet ateþini tutuþturacaktý.

Adý, Ertuðrul Gazi oðlu Osman’dý…

Karanlýðýn içinde ona yol gösteren “aþk” oldu…

Kan ve gözyaþýyla sulanan topraklarda, gök ekini gibi biçilen; yedi göðü, yedi yeri, daðlarý, denizleri aþacak bir milletin rüyasýný “aþkla” gördü.

Gücünü kýlýcýndan deðil, “aþktan” aldý… Zorbalýða adaletle; köleliðe hürriyetle direnen, tarihin gördüðü en büyük imparatorluða adýný “aþkla” verdi.

72 milleti kýran bozuk düzene karþý baþkaldýrý, mazlumlarýn sessiz çýðlýðýna umut, Kuruluþ’un adý oldu…

Kuruluþ Osman… 400 çadýrlýk bir obadan, “ilahi aþkla” kurulan bir cihan imparatorluðuna yürüyüþün hikayesi.