Kuruluþ Osman 5. sezon oyuncularý kimlerdir? Kuruluþ Osman yeni sezon oyuncularý ve karakterleri
ABONE OL

Kuruluþ Osman dizisi yeni sezonuyla izleyici karþýsýna çýkýyor. Atv ekranýnda yayýnlanan dizinin yeni sezonunda kadroya baþarýlý oyuncular dahil oldu. Kuruluþ Osman, 5. sezonda da her Çarþamba saat 20.00'de ekrana gelecek. Peki Kuruluþ Osman yeni sezon oyuncularý kimlerdir? Ýþte Kuruluþ Osman 5. sezon oyuncularý

KURULUÞ OSMAN 5. SEZON OYUNCULARI BELLÝ OLDU!

Yeni hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu sezona bomba gibi girecek olan Kuruluþ Osman, 5. sezon kadrosu ile gönüllerde taht kuracak.

Yapým, proje tasarýmý ve senaryosu Mehmet Bozdað'a ait olan, baþrolünde Burak Özçivit'in yer aldýðý dizide; Emre Bey, Mirza Bahattin Doðan, Gökhan Atalay, Sevil Aký, Emre Dinler, Ö. Faruk Aran, Leya Kýrþan, Ecem Sena Bayýr, R. Aybars Düzey, Belgin Þimþek, Tezhan Tezcan, Murat Ýnce ve Selim Makaroðlu izleyiciyle buluþacak.

KURULUÞ OSMAN YENÝ SEZON OYUNCULARI KÝMLERDÝR?

Kuruluþ Osman 5. sezon oyuncularýndan Yunus Emre karakterine Gökhan Atalay hayat verecek.

Osman Bey'i oðullarý Orhan Bey, Alaeddin Bey ve kýzý Fatma olurken Orhan Bey karakterine Emre Bey, Alaeddin Bey karakterine Ö. Faruk Aran ve Fatma Hatun karakterine ise Leyla Kýrþan hayat verecek.

Devlet kurma mücadelesinde babasý Osman Bey'e yardýmcý olan Orhan Bey'in henüz genç bir delikanlýyken âþýk olduðu Holofira karakterine ise Ecem Sena Bayýr hayat verecek.

Anadolu'da devlet kurma mücadelesinde Osman Bey ve en büyük rakibi olan, ihtiþamý ve zekâsýyla Germiyanoðlu Yakup Bey, Oðlu Mehmet Bey ve Kýzý Gonca Hatun arasýnda olacaktýr.

Yakup Bey karakterine Mirza Bahattin Doðan, Yakup Bey'in eþi Saadet Hatun karakterine Sevil Aký, Yakup Bey'in oðlu Mehmet Bey karakterine Emre Dinler ve Yakup Bey'in kýzý Gonca Hatun karakterine ise Belgin Þimþek hayat verecek.

Kuruluþ Osman Yunus Emre kimdir?

Kuruluþ Osman'ýn Gonca Hatun'u Belgin Þimþek kaç yaþýnda, nereli?

Kuruluþ Osman Saadet Hatun kimdir?