Kuruluþ Osman'da izleyiciyi üzen ayrýlýk... Ünlü oyuncu diziye veda ediyor!
ABONE OL

Atv'nin fenomen dizisi Kuruluþ Osman'da izleyiciyi üzen ayrýlýk! Baþrolünde Burak Özçivit'in rol aldýðý Kuruluþ Osman dizisinde izleyiyici üzen bir ayrýlýk yaþanacak. Kuruluþ Osman'ýn Göktuð'u Burak Çelik, senaryo gereði ölerek diziye veda edecek.

BURAK ÇELÝK, KURULUÞ OSMAN'A VEDA EDÝYOR

ATV'de ekrana gelen ve baþrolünde Burak Özçivit'in yer aldýðý Kuruluþ Osman, 3. sezonuyla izleyiciyi ekran baþýna kilitlemeye devam ediyor.

Tv100'den Birsen Altuntaþ'ýn haberine göre, dizinin ana karakterlerinden Göktuð'a hayat veren Burak Çelik Kuruluþ Osman dizisine veda edecek. Diziden ayrýlacak olan Burak Çelik'in hangi projede yer alacaðý ise henüz bilinmiyor.

Kuruluþ Osman dizisinde Göktuð Alp karakterine hayat veren Burak Çelik, daha önce Söz dizisinde ise Selim karakterini canlandýrmýþtý.

Burak Çelik, Vikingler dizisindeki Ragnar'a benzerliðiyle de konuþuluyor.

Kuruluþ Osman dizisinde; Burak Özçivit, Didem Balçýn, Yýldýz Çaðrý Atiksoy, Serhat Kýlýç, Erkan Avcý, Seda Yýldýz, Yýldýray Þahinler, Özge Törer, Emre Basalak, Rüzgar Aksoy, Burak Çelik, Çaðrý Þensoy, Yiðit Uçan, Ahmet Yenilmez, Emin Gürsoy, Buse Arslan, Þeyma Korkmaz, Açelya Özcan, Fatih Ayhan, Ömer Aðan, Ahmet Kaynak, Oðuzhan Karbi, Serhat Parýl, Melis Gürhan, Can Bartu Aslan, Burak Alp Yenilmez, Recep Çavdar, Rýdvan Uludaþdemir, Serdar Akülker gibi birçok baþarýlý oyuncu yer alýyor.

KURULUÞ OSMAN GÖKTUÐ KIMDIR?

Kuruluþ Osman dizisinin Göktuð'u Balgay'ýn adamý olarak bilinmektedir. Moðol komutaný Balgay'ýn adamý olarak Kuruluþ Osman'a dahil olan Kongar, sonrasýnda Müslüman olarak Osman Bey'in Alplerinden biri oldu.

BURAK ÇELIK KIMDIR?

Burak Çelik 21 Temmuz 1992, Ýstanbul doðumlu. Türk oyuncu ve manken olan Çelik, 2013 Best Model of Turkey ve ayný yýl katýldýðý Best Model of The World birincisi. 42 ülkeden 56 modelin katýldýðý Best Model of The World yarýþmasýnda "En Ýyi Erkek Model" seçildi.

Burak Çelik, Karagül dizisinde canlandýrdýðý Serdar karakteriyle oyunculuða adým attý. Dizide 100 bölüm rol aldý. Ardýndan "Hayat Sevince Güzel" adlý dizinin baþrollerinde yer alan Çelik, Barýþ karakterini canlandýrdý. Söz dizisinde ise Selim karakterini canlandýrdý.

2019 yýlýnda Sevgili Geçmiþ'te Mahir karakterini oynadý. 2020 yýlýnda Kuruluþ Osman dizisine Kongar karakteri ile dahil olmuþtur.