Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm izle Puhu Tv! Kuzey Yıldızı 57. bölüm full izle!
ABONE OL

Kuzey Yıldızı 57. bölümü Show Tv'de izleyenlerinin karşısına çıktı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk 57. bölümde; Kuzey Yıldızı İlk Aşk 57. Bölümde Yıldız'ı kaçıran Kuzey'in yola çıktığı tanıtımda Gökçe Halil İbrahim'in tarafını, Mine ise Mete'nin tarafını tutunca işler karışıyor. Halil İbrahim ve Mete, Feride için rekabet ederken, Yıldız Kuzey'den kaçmaya çalışıyor. Öte yandan Kuzey sonunda, Yıldız'ı ve bebeğini kaybetme tehdidiyle karşı karşıyadır. Dizinin bitmesinin ardından yeni bölümden de ilk fragman yayınlandı. İşte Kuzey Yıldızı 57. bölüm full izleme sayfası ve yeni bölüm fragmanı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm izle Puhu Tv!

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 57. BÖLÜM FULL İZLE

Kuzey Yıldızı İlk Aşk son bölüm full izleme Puhu Tv sayfası. Kuzey Yıldızı 57. bölüm izle!

KUZEY YILDIZI İLK AŞK SON BÖLÜM İZLE PUHUTV!

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 57. BÖLÜM ÖZETİ

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 57. Bölümünde Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 57. Bölümünde; Yıldız, Kuzey'i peşinden koştursa da sonunda affetmiş, aşıklarımız normal hayatlarına dönmüşlerdir.

Yıldız, Kuzey'i peşinden koştursa da sonunda affetmiş, aşıklarımız normal hayatlarına dönmüşlerdir. Artık bebeklerinin cinsiyetini de öğreneceklerdir.

Hayalleri sonunda bir bir gerçekleşiyor, kendilerine musallat olan kara bulutlardan bir bir kurtuluyorlardır.

Sonunda Kuzey Yıldız çifti hak ettikleri ve uğruna fazlasıyla bedel ödedikleri mutlu günlere çok yakındır.

Artık bebeklerinin cinsiyetini de öğreneceklerdir. Hayalleri sonunda bir bir gerçekleşiyor, kendilerine musallat olan kara bulutlardan bir bir kurtuluyorlardır.

Her şey rüya bile olamayacak kadar güzelken Kuzey ve Yıldız'ı bekleyen sürprizle her şey bir anda tepe taklak olacaktır. Kuzey sonunda, Yıldız'ı ve bebeğini kaybetme tehdidiyle karşı karşıyadır.

Sonunda Kuzey Yıldız çifti hak ettikleri ve uğruna fazlasıyla bedel ödedikleri mutlu günlere çok yakındır. Her şey rüya bile olamayacak kadar güzelken Kuzey ve Yıldız'ı bekleyen sürprizle her şey bir anda tepe taklak olacaktır.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 58. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 58. Bölüm Fragmanı yayında. Kuzey ile Yıldız'ın doğacak oğulları için alışverişte olduğu tanıtımda ikilinin isim konusunda yaşadıkları anlaşmazlık izleyenlerin yüzünü güldürüyor. Halil İbrahim ve Mete arasında seçim yapmak zorunda kalan Feride'nin tercihi merak konusu olurken, Osman ve Emin arasında gerilim yaşanıyor. Yıldız'ın ameliyatı korku dolu anlara sahne olurken, "Yıldız ve bebeğinin sağlık durumu ne olacak?" sorusunun yanıtı merakla bekleniyor.

27 Mart 2021 Reyting sonuçları açıklandı!

Masumlar Apartmanı 28. bölüm fragmanı yayınlandı!

Sen Çal Kapımı 37. son bölüm izle!

Teşkilat 4.bölüm izle tek parça!

Kardeşlerim 6.bölüm izle!

Kırmızı Oda 30. bölüm izle!