Maviye Sürgün 6. bölüm full izle! Maviye Sürgün 6. bölüm izle tek parça!
ABONE OL

Show TV'nin yapýmcýlýðýný O3 Medya'nýn üstlendiði dizisi Maviye Sürgün, 6. bölümüyle izleyici karþýsýna çýktý. Baþrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak'ýn buluþtuðu Maviye Sürgün'ün 6. bölümünde Ali, Defne konusunda þüpheleriyle mücadele ederken çift bu süreçte duygusal olarak yakýnlaþýr. Ýþte kaçýranlar veya yeniden izlemek isteyenler için Maviye Sürgün 6. bölüm izleme baðlantýsý

MAVÝYE SÜRGÜN 6. BÖLÜM FULL ÝZLE!

Maviye Sürgün yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00'de Show TV'de!

MAVÝYE SÜRGÜN 7. BÖLÜM 1. FRAGMAN | "DEFNE'YÝ OYUNDAN ÇIKARMANIN VAKTÝ GELDÝ!"

Intermedya ve NBCU'ya ait Amerikan televizyon kanalý Telemundo arasýndaki anlaþmanýn ilk meyvesi olan Maviye Sürgün'ün yönetmen koltuðunda Nezaket Coþkun yer alýyor. Dizinin baþrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak yer alýrken; onlara Bülent Þakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarý ve Hakan Salýnmýþ gibi çok deðerli oyuncular eþlik ediyor.

MAVÝYE SÜRGÜN 6. BÖLÜM ÖZETÝ

Show Tv'nin yeni dizisi Maviye Sürgün 6. bölümde; Ali üzerine atýlan iftira sebebiyle göz altýna alýnýr. Ali'nin göz altýnda olmasý Defne'yi üzer.

Defne, Ali'nin suçsuz olduðuna birebir þahittir ancak Ozan'ýn ýsrarý Defne'nin istemediði bir adýmý atmasýna sebep olacaktýr. Ozan ulaþmak istediði altýn çantasý için Defne'yi kullanmaya devam eder.

Ali, Defne konusunda þüpheleriyle mücadele ederken bu süreçte duygusal olarak yakýnlaþan çift hiç beklemedikleri bir þekilde bulurlar kendilerini. Onlarý uzaktan izleyen Ozan'ýn düþmanlýðý ise giderek artacaktýr.

MAVÝYE SÜRGÜN KONUSU NEDÝR?

Uðradýðý soruþturma sonrasýnda geçici süre açýða alýnan baþarýlý SAT komandosu Ali (Caner Cindoruk), eþi Ayda'nýn talihsiz ve ölümcül hastalýk haberi ile çocuklarýný ve eþini de yanýna alarak; Çamlýkýyý'da butik otel iþleten kayýnpederi Salih'in (Hakan Salýnmýþ) yanýna taþýnýr. Taþýnmadan kýsa bir süre sonra Ayda'nýn vefatý ile tüm aile derin bir yasa boðulur.

Henüz acýlarý çok tazeyken bir gece denize açýlan Ali, ufukta sürüklenen bir botu fark eder ve fýrtýnaya aldýrmadan içindeki kadýný kurtarýr. Kurtardýðý gizemli kadýnýn adý Defne'dir (Damla Sönmez). Ali, yaþadýðý kaza ile geçici hafýza kaybýna uðrayan ve baþýna gelenleri hatýrlamayan Defne'yi 'Tanrý Misafiri' olarak otele getirir. Parça parça hafýzasý yerine gelen Defne gerçek anlamda bir dolandýrýcýdýr.