Maviye Sürgün 8. bölüm full izle! Maviye Sürgün 8. bölüm izle kesintisiz (Tek parça)
ABONE OL

Maviye Sürgün 8. bölümüyle izleyici karþýsýna çýktý. Show TV'nin yapýmcýlýðýný O3 Medya'nýn üstlendiði dizisi Maviye Sürgün'ün yeni bölümünde Ali'nin, "O adamý sen öldürdün!" sözleriyle suçladýðý Ozan, Defne'nin de sert tepkisiyle karþýlaþýyor. Maviye Sürgün 8. bölümü izlemek isteyenler için Maviye Sürgün 8. bölüm full izleme sayfasý haberimizde yer alýyor.

MAVÝYE SÜRGÜN 8. BÖLÜM FULL ÝZLE!

Intermedya ve NBCU'ya ait Amerikan televizyon kanalý Telemundo arasýndaki anlaþmanýn ilk meyvesi olan Maviye Sürgün'ün yönetmen koltuðunda Nezaket Coþkun yer alýyor. Dizinin baþrollerinde Caner Cindoruk, Damla Sönmez ve Serkan Altunorak yer alýrken; Bülent Þakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarý ve Hakan Salýnmýþ gibi baþarýlý oyuncular eþlik ediyor.

MAVÝYE SÜRGÜN 8. BÖLÜM ÖZETÝ

Show Tv'nin sevilen yaz dizisi Maviye Sürgün'ün 8. bölümünde; Ozan, Defne'nin gözünün önünde Ricordo'yu zehirleyerek içinde olduðu durumun ciddiyetini anlamasý istemiþtir.

Ali Defne'nin tehlikede olduðunu anladýðý için peþlerini býrakmamýþtýr.

Ricardo'nun komaya girmesi Ozan ve Defne'yi birer þüpheli haline getirir. Ozan'ýn geçmiþinden gelen Seval, tüm dengesini alt üst eder. Murat'ýn yaþam umudu adýna Ozan'ýn yeni getirdiði altýnlarý gözüne kestiren Defne, bu konuda da adým atar. Ancak hiçbir þey planlandýðý gibi gitmeyecektir.

Arda'nýn okul gezisindeyken kaybolmasý herkesi çok korkutur.

Maviye Sürgün yeni bölümüyle Pazartesi saat 20.00'de Show TV'de!