Ömer dizisi 15. son Bölüm izle Full HD Tek Parça! Ömer 15. Bölüm izle!
ABONE OL

Ömer dizisi, 15. bölümüyle ekrana geldi. Baþrollerinde; Selahattin Paþalý, Gökçe Bahadýr, Barýþ Falay ve Merve Dizdar'ýn yer aldýðý Ömer, 15. bölümüyle izleyiciyi ekran baþýna kilitledi. Ömer 15. bölümde her þeyi göze alarak gizlice evlenen Gamze ve Ömer, mutluluklarýný yaþayamadan gelen telefonlar sonucu gerçeklerle yüzleþmek zorunda kalýrlar. Kaçýranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Ömer 15. bölüm full izleme ekraný ve son bölümde yaþananlar

ÖMER 15. BÖLÜM FULL ÝZLE!

Ömer dizisi, yeni bölümüyle her Pazartesi 20.00'de Star'da.

Star Tv'de ekrana gelen dizi, yýllar sonra terk ettiði mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasýnýn oðlu Ömer'in tüm imkânsýzlýklara raðmen tutunacaklarý aþklarýný konu ediniyor.

ÖMER 15. BÖLÜM ÖZETÝ

Star Tv'nin sevilen dizisi Ömer, 15. bölümüyle izleyenleri derinden etkiledi.

Ömer 15. bölümde; Her þeyi göze alarak gizlice evlenen Gamze ve Ömer, mutluluklarýný yaþayamadan gelen telefonlar sonucu gerçeklerle yüzleþmek zorunda kalýrlar. Reþat'ýn fenalaþtýðýný öðrenen Ömer hemen babasýna koþar. Cemaati önünde küçük düþen Reþat ve Ömer arasýnda yaþanan tartýþma Ömer'in evden ayrýlmasýyla son bulur.

Hakan'ýn iþ yerine gelmesi nedeniyle sýkýntý yaþayan Nisa, evdenkovulan Ömer'i evine alýr. Her þeye raðmen babasýyla iliþkisini düzelten Nisa, Reþat'ýn bu durumu öðrenmesiyle büyük bir sýnav vermek zorunda kalacaktýr.

Büyük bir aþk ve umutla Ömer'le evlenmeyi kabul eden Gamze, Ömer'in baþýna gelenler yüzünden ümitsizliðe kapýlmaya baþlar. Ýki aþýk gizlice bir araya geldiklerinde, tüm zorluklara göðüs germelerini saðlayan gücü yine aþklarýnda bulurlar. Her þeye raðmen bu gizli evliliðe devam etme kararý veren Ömer ve Gamze'yi bu sefer kötü bir sürpriz beklemektedir.

ÖMER DÝZÝSÝ KONUSU VE OYUNCULARI

Ömer dizisi; yýllar sonra terk ettiði mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasýnýn oðlu Ömer'in tüm imkânsýzlýklara raðmen tutunacaklarý aþklarýný konu ediniyor.

Ömer dizisinde; Selahattin Paþalý, Gökçe Bahadýr, Barýþ Falay, Merve Dizdar, Zerrin Sümer, Gülçin Kültür Þahin, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Serpil Gül, Muharrem Türkseven ve Melike Güner gibi oyuncular yer alýyor.

Ömer'i Selahattin Paþalý, Ömer'in büyük bir aþkla baðlanacaðý Gamze karakterini ise Gökçe Bahadýr canlandýrýyor. Usta oyuncu Barýþ Falay ise Ömer'in babasý Reþat'a hayat veriyor.