Ömer 23. son bölüm izle Full HD Tek Parça! Ömer 23. bölüm izle!
ABONE OL

Ömer dizisi, 23. bölümüyle Star'da ekrana geldi. Baþrollerini Gökçe Bahadýr ve Selahattin Paþalý'nýn paylaþtýðý dizi, yeni sezona merhaba dedi. 23. bölümüyle izleyici karþýsýna çýkan Ömer dizisine; Gamze'nin yokluðunda daðýlan Ömer'in nihayet sevdiði kadýnla kavuþmasý damga vurdu. Ýþte kaçýranlar ve yeniden izlemek isteyenler için; Ömer 23. bölüm full izleme ekraný ve son bölümde yaþananlar

ÖMER 23. BÖLÜM FULL ÝZLE!

Ömer dizisi, yeni bölümüyle her Pazartesi 20.00'de Star'da.

ÖMER 23. BÖLÜM ÝZLE (YOUTUBE)

Star Tv'de ekrana gelen dizi, yýllar sonra terk ettiði mahallesine geri dönen Gamze ve mahalledeki camii hocasýnýn oðlu Ömer'in tüm imkânsýzlýklara raðmen tutunacaklarý aþklarýný konu ediniyor.

ÖMER 23. BÖLÜM ÖZETÝ

Star Tv'nin sevilen dizisi Ömer, 23. bölümüyle izleyenleri derinden etkiledi.

Ömer 23. bölümde; Gamze'yi hiç beklemediði bir anda karþýsýnda bulan Ömer, yaþadýðý acýlardan onu sorumlu tutarak boþanmak istediðini söyler. Bu tepkiye þaþýrýp kalan Gamze, Ömer'in ona neler yaþadýðýný hiç sormayýþýna çok içerler. Kendini yine Vicdan'ýn yanýnda bulan Ömer, onu hem Tahir hem de Gamze ile karþý karþýya getirecek bir çatýþmanýn fitilini ateþlediðinin farkýnda deðildir.

Yanýnda çalýþtýðý ailenin sorunlarýnýn ortasýnda kalan Nisa, giderek kendisine daha baðýmlý hale gelen evin hanýmý Hülya'nýn isteklerine karþý ne yapacaðýný bilemez. Emine'yi bu hayatýn içinden bir an önce kurtarmak isteyen Yaman ise daha hýzlý para kazanmak için Emine'yi þüpheye düþürecek bazý yollara baþvurur.

Gamze'nin dönüþünün Ömer üzerindeki etkisini gören Reþat oðlu için endiþelenmeye devam ederken Gamze'nin borçlarý konusundaki yardým teklifini de reddeder. Gamze, Ömer'e tüm baþýna gelenleri anlatmasýna raðmen aralarýndaki duvarlarý yýkmayý baþaramaz. Kaçýp yine alkole sýðýnan Ömer'in kendine gelmesi gerektiðini düþünen Gamze'nin ona son bir sürprizi daha vardýr.

Yapýmýný OGM Pictures'ýn, yapýmcýlýðýný Onur Güvenatam'ýn üstlendiði Ömer'in yönetmen koltuðunda baþarýlý yönetmen Cem Karcý oturuyor, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alýyor.

18 Eylül reyting sonuçlarý nasýl þekillendi?