Ruhun Duymaz 5. Bölüm izle! Ruhun Duymaz izle 5. bölüm full izle tek parça!
ABONE OL

Ruhun Duymaz dizisi 5. bölümüyle FOX TV'de ekrana geldi. Baþrollerinde Burcu Özberk ve Þükrü Özyýldýz'ýn yer aldýðý dizinin yeni bölümünde Ece ve Onur arasýnda duygusal bir yakýnlaþma olur. Ece ise Hazar'ý tanýdýðýný Onur'dan gizlerken, diðer taraftan kardeþinin DNA sonucunu beklemektedir. Peki DNA raporunda ne çýkacak? Ruhun Duymaz 5. Bölümü izlemek isteyenler için son bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Ruhun Duymaz izle 5. bölüm full izle tek parça!

RUHUN DUYMAZ 5. BÖLÜM ÝZLE

Ruhun Duymaz dizisinde dizide Burcu Özberk ve Þükrü Özyýldýz'a, Tuðrul Tülek, Aslý Sümen ve Þehsuvar Aktaþ, Zuhal Gencer, Ülkü Duru gibi birbirinden deðerli oyuncular eþlik ediyor.

RUHUN DUYMAZ 5. BÖLÜM ÖZETÝ

Onur ifþa olacaðýný bilerek Ece'nin hayatýný kurtarýr. Civan ve Hilal Onur'dan þüphelenmeye baþlar. Ayla ise Onur'un Ece için hem operasyonu hem de hayatýný riske etmesinden rahatsýzdýr ve Onur'u uyarýr.

Onur, reddetse de Ece hayatýna girdiðinden beri ilk kez duygularýna hakim olamadýðýnýn farkýndadýr.

Ece ise Hazar'ý tanýdýðýný Onur'dan gizlerken, diðer taraftan kardeþinin DNA sonucunu beklemektedir. Bir taraftan da Onur'a giderek kapýlmaktadýr.

Aralarýnda karþý koyamadýklarý bir çekim vardýr, ve tehlike giderek artmaktadýr.

RUHUN DUYMAZ KONUSU

Onur Karasu (Þükrü Özyýldýz) genç yaþýnda daire baþkanlýðýna terfi etmiþ baþarýlý bir istihbarat ajanýdýr ve bir süredir Türkiye'nin en büyük kuyumculuk þirketinin sahibi Civan Koral (Tuðrul Tülek)'in peþindedir. Koral Mücevherat'ý kirli iþleri için paravan olarak kullanan Civan, bir suç örgütünün Türkiye temsilcisidir. Civan'ýn yaptýðý yasadýþý iþlerle ilgili belgeleri evindeki kasada sakladýðýný düþünen Onur, eve girip çýkabilmek için Civan'ýn kardeþi Hilal (Aslý Sümen) ile sevgili olur.

Civan'ýn yurt dýþýna yerleþeceðini öðrendiðinde onu elden kaçýrmadan belgeleri alabilmek adýna Onur ani bir kararla Hilal'e evlenme teklif eder. Planý niþan günlerinde kasayý açmak ve kardeþinin niþaný için orada olan Civan'ý tutuklamaktýr. Hesaba katmadýðý þey ise; Hilal'in yakýn arkadaþý Ece (Burcu Özberk) olur. Ece Onur'un ne iþler çevirdiðini anlamaya çalýþýrken; Onur tarafýndan yakalanmasý onun da planlarýný alt üst eder. Onur ve Ece; gece ve gündüz kadar iki zýt kutup, hiç istemedikleri bir biçimde birlikte çalýþmak zorunda kalacaktýr.

Veda Mektubu 24 bölüm izle full hd tek parça!

Dönence 7. Bölüm izle full HD tek parça!

21 Aðustos reyting sonuçlarý: Hay Sultan, Veda Mektubu, Ruhun Duymaz reyting sýralamasý