Sadakatsiz 20.bölüm izle!
ABONE OL

Sadakatsiz dizisi 20. bölümüyle Kanal D'de ekrana geldi. Volkan, Asya'yı Sinan ile görüşmemesi için tehdit eder. Asya ise bundan rahatsız olup artık tepkisini ortaya koyar. Asya'nın Sinan'la yakınlaşmasını kaldıramayan Volkan, Derin'in de evi terk etmesi ile iyice köşeye sıkışır. Sadakatsiz 20. son bölümde Derin'e kendini affettirmek için çabalayan Volkan, bunu başarabilecek mi? İşte kaçıranlar için Sadakatsiz 20.bölüm izleme sayfası.

Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Sadakatsiz 20. bölümde Sinan'ın Asya'yı görmek için Vakfa gelmesiyle dedikodu kazanı kaynamaya başlar. Asya'yı başka bir erkekle görmek en çok Derin sevindirir. Öte yandan Derin'in mağazasının açılışında olanlar dengeleri bir kez daha alt üst edecektir.

SADAKATSİZ 20. BÖLÜM İZLE

Sadakatsiz 21.bölüm izle!

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Sadakatsiz, 20. yeni bölümü ile ekrana geldi. Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu Sadakatsiz'in senaryosunu ise Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk uyarlıyor.

SADAKATSİZ 20.BÖLÜM ÖZETİ

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in son bölümü izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Sadakatsiz 20. bölümde; Asya'nın Sinan'la yakınlaşmasını kaldıramayan Volkan, Derin'in de evi terk etmesi ile iyice köşeye sıkışmıştır. Hicran ve Haluk'un beklenmedik buluşması büyük bir krizi tetiklerken, Gönül hem kendisi hem kızı için boş durmamaya kararlıdır.

Haluk'la buluşan Hicran onunla son bir konuşma yapmak istiyor. Hicran, bu buluşma için çok özeniyor ve Haluk'u yanına çağırıyor. Haluk, Hicran'dan yaptıklarının hesabını sormaya kalkıyor. Hicran ise oğlunu Haluk'a emanet ediyor ve kendiyle ilgili çok önemli bir bilgiyi ona veriyor. Haluk ve Hicran'ı baş başa gören Selçuk ise deliye dönüyor.

Sadakatsiz kadrosuna yeni oyuncu dahil oluyor!

Derin, Volkan'ı süründürmeye kararlıdır. Volkan'ın Haluk'un emriyle eve girmesi yasaklanmıştır. Derin'e kendini affettirmek için çabalayan Volkan, bir yandan da Sinan'ı Asya'dan uzaklaştırmaya çalışır.

İlk yayınlandığı günden beri izlenme rekorları kıran Sadakatsiz 20. Bölümde; Derin'in mağazasının açılışında olanlar dengeleri bir kez daha alt üst edecektir.

SELÇUK'UN OLAY İTİRAFI!

Selçuk, Derin'in mağaza açılışına gidiyor. Burada alkol de alan Selçuk, Haluk'a giderek bilenmeye başlıyor. Selçuk'u orada gören Haluk, onu kenara çekip konuşuyor ve ailesinden uzak durmasını söylüyor. Buna daha çok bozulan Selçuk, rahat durmuyor ve hamlesini yapıyor. Herkesin içinde Haluk'un oğlu olduğunu itiraf ediyor.

Sinan ise sürpriz yapıp Asya'nın yanına vakfa gider. Sinan'ın geldiği sırada Derin ve Gönül başta olmak üzere herkes oradadır. Dedikodu kazanı kaynamaya başlar.

Volkan'ın kulağına giden söylentiler onu daha da kızdırır. Asya'nın yanına giderek Sinan ile görüşmemesi konusunda sert şeyler söyler. Ancak Asya'nın Volkan'dan korkusu yoktur!

Asya'nın kapısına gelen misafir ise onu tedirgin eder. Hastaneye Asya'ya muayene olmaya gelen Faruk Bey, yeniden ortaya çıkıyor. Asya'ya o dönemde yardım edeceğini ve onun koruyucu meleği olduğunu söyleyen bu kişi, Asya'yı tedirgin ediyor. Peki Faruk Bey, Asya'nın kapısına neden geldi? Asya, bundan sonra ne yapacak?

SADAKATSİZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz'in bir önceki bölümünde çarpıcı gelişmeler yaşandı.

Asya'nın arkadaşı Sinan, Tekirdağ'a Asya'yı görmeye gelir. Aniden çıkan bu misafir Asya'yı oldukça mutlu etmiştir. Sinan'ın teklifiyle Asya küçük bir tatil için İstanbul'a gelir. Volkan Ali'yi arayıp annesinin nerede olduğunu sorunca aldığı cevap karşısında çılgına döner. İstanbul'a Asya ve Sinan'ın yemek yediği otele baskın yapar. Sinanla yumruklaşan Volkan, soluğu karakolda alır.

GÖNÜL, HALUK'UN OĞLUNU ÖĞRENDİ!

Selçuk'un annesi Hicran, Gönül'e her şeyi anlatır. Haluk'un bilinmeyen bir oğlu olduğu gerçeğiyle yüzleşen Gönül yıkılır. Haluk'un kendini ifade etme çabaları da sonuç vermeyecektir.

DERİN EVİ TERK ETTİ!

Derin Volkan'la olan ilişkisini yoluna sokmak için elinden geleni yaparken, Asya'nın geçmişinden gelen sürpriz arkadaşı karşısında Volkan'ın kıskanç tavrı ve eski karısının peşine düşmesi Derin'i çileden çıkarır. Derin, eve bir not bırakarak kızını da alıp Volkan'ı terk eder.

3 Mart 2021 reyting sonuçları açıklandı mı? Çarşamba günü en çok ne izlendi?

Masumiyet 2. bölüm izle!

Kuruluş Osman 48. bölüm izle!

Camdaki Kız Dizisinin kadrosu belli oldu!

Benim Adım Melek 55. bölüm izle tek parça!