Sadakatsiz 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sdakatsiz 9. bölümde; Volkan yeniden Asya'nın peşinde!
ABONE OL

Sadakatsiz dizisinin 9. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında 2 yıl boyunca yurt dışında kalıp geri dönen Volkan, yeniden Asya'nın gönlünü çalmaya yelteniyor. Oğlu Ali ile kaybettiği zamanlarını telafi etmek istediğini söyleyen Colkan, Asya'ya olan ilgisinin kaybolmadığını alenen belli ediyor. Yayınlandığı ilk günden beri konusuyla dikkat çeken dizi, eşini aldatan bir adamı ve ailesini soktuğu durumu konu alıyor. İşte Çarşamba günü Kanal D'de yayınlanacak olan Sadakatsiz 9. bölümden 2. fragman.

SADAKATSİZ 9. BÖLÜM FRAGMANI


SADAKATSİZ 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI


BBC Studios’un Doctor Foster isimli dizisinin Türkiye uyarlaması olan, yapımcılığını Med Yapım ve Mednova'nın üstlendiği Sadakatsiz dizisi 9 Aralık Çarşamba akşamı 9. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Özge Özder'in başrollerde oynadığı Sadakatsiz, her bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

SADAKATSİZ ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sadakatsiz dizisinin geçen hafta yayınlanan 8. bölümünde; Volkan'ın Asya'ya oğlu Ali'yi elinden alacağını söylemesi sonrası Asya'nın zekice planı devreye girer.

Asya, her şeyi Ali'ye anlatıyor. Olayların artık önüne geçemeyen Asya, Ali'yi kaybetme korkusuyla karşı karşıya kalıyor. Volkan, Ali'yi ondan alacağını ve Asya'nın yaptıklarını anlatacaklarını söylüyor. Asya, daha fazla zaman kaybetmek istemiyor ve Ali'yi okuldan aldığı gibi gidiyor. Onların peşine düşen Volkan, bir süre sonra izlerini kaybediyor.

Sonrasında Volkan'ı arayıp, konuşmak için eve çağıran Asya, aklını yitirmiş gibi davranıp, oğlunun bir tutam saçını Volkan'a gösterir, onu öldürdüğü imasında bulunması üzerine kontrolden çıkan Volkan, Asya'ya darp girişiminde bulunur.

Kafasını mutfak tezgahına çarpan Asya kanlar içinde yatarken Ali gelir ve annesinin o halini görünce babasından uzaklaşır. Asya'nın bu planı sonrasında yaşananlar önceki bölüm için sosyal medyada en çok konuşulan sahne olarak yerini aldı. 

Uyanış Büyük Selçuklu 11. bölüm izle!

Çukur 106. bölüm izle Puhu Tv!

Sefirin Kızı 31. bölüm izle Puhu Tv!

Yasak Elma 88. bölüm izle!