Savaşçı 53.bölümde Kaan Bozak'a suikast düzenlendi
ABONE OL

Savaşçı 53.yeni bölüm fragmanında neler oldu?

Savaşçı yeni bölümde izleyicileri gözyaşlarına boğacak. Haydar Bozkurt oğluna nasihat veriyor: “Allah’ın dışında hiçbir varlığın karşısında boyun eğme.”  Kılıç Timi, Yörük Haydar'ı kurtarabilecek mi? Savaşçı’nın son bölümünde; Kaan Bozok’a düzenlenen bombalı suikast şok etkisi yaratıyor.

 

SAVAŞÇI 52. BÖLÜMDE NELER OLDU? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ…

Karon’un bulunduğu kamp bombalanır. Karon kurtulmuştur. Seyfi Karon’un ölmediğini görünce çok şaşırır. Karon, Seyfi’yi tehdit eder. Seyfi, bu tehditler karşısında ona arkasında Kopuz Albay olduğunu söyler. Bu arada Kaan Bozok’un bulunduğu araca bombalı saldırı olur. Çiğdem Teğmen onun öldüğünü sanır ama Kaan’ın ona seslenmesi ile rahat bir nefes alır.

 

KAAN BOMBALI TUZAKTAN SAĞ KURTULUYOR

Çiğdem’e araçtan nasıl sağ olarak kurtulduğunu anlatır. Leyla Kaan’ın bombalı saldırıdan sağ kurtulduğunu görünce tekrar saldırıya geçer. Onu öldüreceğini haykırır. Ancak onu öldürmeyeceğini anlayınca bir araçla kaçar. Kaan yoldan geçen bir arabayı çevirerek onun peşine düşer.

 

KOPUZ ALBAY KILIÇ TİMİ’Nİ HAREKETE GEÇİRİYOR

Kopuz Albay, Kaan Yüzbaşının tek başına Leyla’nın peşine düştüğünü öğrenince, Yörük Haydar’ı arayarak Kılıç Timi’nin onu bulması emrini veriri. Yörük Haydar’ın Kopuz Albay ile konuşmalarını duyan Kaan’ın annesi çok sevinmiştir.