Teşkilat 26. son bölüm izle Youtube! Teşkilat 26. bölüm full izle!
ABONE OL

Teşkilat 26. bölümüyle izleyenleri yine ekran başına kilitledi. TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve her Pazar izlenme rekoru kıran Teşkilat 24. bölüme Serdar'ın başkanı vurması damga vurdu. Teşkilat 26. bölümde Yıldırım büyük planı için ülkeyi kaosa sürükleyecek düğmeye basar. Ekip, Yıldırım'ın başlattığı felaketi durdurabilecek mi? Teşkilat'ın son bölümü tek parça halinde haberimizde yer alıyor. Teşkilat 26. bölüm full izle!

Yapımını TIMS&B Productions'ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği Teşkilat 26. bölüm izleme bağlantısı sizlerle... Teşkilat son bölüm full izle Youtube!

TEŞKİLAT 26. BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA (YOUTUBE)

"Siz ölüsünüz. Ölüler ağlamaz, ölüler dinlenmez, ölüler uyumaz!"

TEŞKİLAT 26. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Teşkilat 26. bölümde Libya'da sağlanan büyük başarının ardından Ankara'ya dönen ekibi yeni bir sürpriz beklemektedir.

Yıldırım'ın yeni hamlesi hem Nemesis'in ilk adımı hem de ekip için zorlu olayların başlangıcı olacaktır.

Yıldırım'a karşı büyük bir adım atan ekip kendilerini tüm ülkeyi etkileyecek olaylar silsilesinin içinde bulur.

Yıldırım büyük planı için ülkeyi kaosa sürükleyecek düğmeye basar. Ekip, Yıldırım'ın başlattığı felaketi durdurabilecek mi?

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Turgut Tunçalp, Gürkan Uygun ve Hakan Boyav'ın yer aldığı Teşkilat, her pazar TRT1'de.

TEŞKİLAT DİZİSİNİN KONUSU

Giderek yoğunlaşan bir şekilde yabancı istihbarat servislerinin operasyonlarına maruz kalan ülkemizde, Ankara'daki SİHA fabrikasına bir terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri organizasyonu ile gerçekleştirildiği tespit edilir. Bu saldırıların üzerine MİT içinde çok gizli bir ekip kurulur. Bu ekip ülkesi için hayatlarından vazgeçerek saldırıların arkasındaki güçleri tespit edecek ve olağanüstü yöntemlerle ortadan kaldıracaktır.

Televizyon tarihinde ilk kez Milli İstihbarat Teşkilatı'nın olağanüstü deneyimleri bir senaryoya aktarılırken, Türkiye tarihinin gerçek olaylarına ve gerçek kahramanlarına sırtını dayayan dizide, kötü adamların kim olduğu da çok konuşulacak!

12 Aralık 2021 Pazar reyting sonuçlarına göre en çok ne izlendi?

Yargı 13. bölüm full izle PuhuTv! Engin kaçacak mı?

Camdaki Kız 24. bölüm fragmanı yayınlandı! "Beni bu yüzden mi sevmedin anne?"

Üç Kuruş 7. Bölüm izle! İrfan yakalanacak mı?