Tetikçinin Oðlu 4. son bölüm full izle FOX TV! Tetikçinin Oðlu 4. bölüm izle!
ABONE OL

Tetikçinin Oðlu 4. bölüm izleyiciyle buluþtu. FOX'un yeni dizisi Tetikçinin Oðlu 4. bölümde Yunus'un yapacaðý bir hamle Korkmaz ve Metin'i çok büyük bir tehlike altýnda býrakýr. Yayýnlandýðý günden bu yana büyük beðeni toplayan diziyi kaçýranlar için Tetikçinin Oðlu 4. bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Ýþte Tetikçinin Oðlu 4. son bölüm full izle FOX TV!

TETÝKÇÝNÝN OÐLU 4. BÖLÜM ÝZLE!

Tetikçinin Oðlu 4. bölümüyle bu akþam saat 20.00'de.

TETÝKÇÝNÝN OÐLU 5. BÖLÜM 1. FRAGMANI

TETÝKÇÝNÝN OÐLU 4. BÖLÜM ÖZETÝ

Hiç beklemediði bir durumla karþý karþýya kalan Ýskender derinden sarsýlýr.

Yunus ise yapacaðý sürpriz hamleyle hem onun gözüne girer hem de Korkmaz ve Metin'i çok büyük bir tehlike altýnda býrakýr.

Korkmaz ve Metin artýk sadece Ýskender'in adamlarýndan deðil herkesten kaçmak zorundadýrlar. Yakalanmamalarýnýn tek yolu birbirlerine güvenmeyi öðrenmektir.

Ýskender, Korkmaz'ýn yokluðuyla sýnanýrken ölüme de ilk kez bu kadar yaklaþacaktýr.

Korkmaz, oðlunu bodrumdan çýkarmaya bu defa çok yakýndýr. Ancak Metin'in Sibel ve Korkmaz arasýnda zor bir seçim yapmasý gerekecektir. Sibel'in büyük sýrrýný ise Metin bilmemektedir.

TETÝKÇÝNÝN OÐLU ÖNCEKÝ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tetikçinin Oðlu son bölümde; Metin'i kurtarmak isteyen Korkmaz kendini yeniden ateþe atar. Ýskender'in öfkesi ise her geçen gün daha da büyümektedir.

Öfkesiyle birlikte içindeki savaþýn küllerini de harlayan Ýskender, Korkmaz ve Metin'i tuzaða çekmek için elinden gelen ne varsa yapmaktadýr. Bu sýrada bütün ailesini tehlikeye attýðýnýn farkýnda bile deðildir.

Bu sýrada Metin büyük bir kayýpla yerle bir olur. Korkmaz bu süreçte Metin'in yanýnda olmak isterken ikilinin arasýnda garip ve duygusal anlar yaþanacaktýr.

Yunus ise Sibel'i bulacaktýr. Artýk Sibel, tehlikenin göbeðinde yer almaktadýr. Korkmaz, Metin'le Bodrum'dan uzaklaþmanýn planlarýný yaparken, Ýskender'in yapacaðý hamle her þeyi deðiþtirecektir.