Tetikçinin Oðlu 6. bölüm izle! Tetikçinin Oðlu 6. son bölüm full izle FOX TV!
ABONE OL

Tetikçinin Oðlu 6. bölüm izleyiciyle buluþtu. FOX'un yeni dizisi Tetikçinin Oðlu 6. bölümde Metin'i ele geçiren Yunus, Ýskender'den gelecek emri beklemektedir. Korkmaz namlunun ucundaki oðlu Metin'i bir kez daha kurtarabilecek midir? Yayýnlandýðý günden bu yana büyük beðeni toplayan diziyi kaçýranlar için Tetikçinin Oðlu 6. bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Ýþte Tetikçinin Oðlu 6. son bölüm full izle FOX TV!

TETÝKÇÝNÝN OÐLU 6. BÖLÜM ÝZLE!

Tetikçinin Oðlu yeni bölümüyle salý akþamý saat 20.00'de FOX'ta.

TETÝKÇÝNÝN OÐLU 6. BÖLÜM ÖZETÝ

Ýskender ve Korkmaz, aksiyon dolu bir çatýþmada omuz omuza savaþýrlar. Bu olay onlara kardeþliklerini hatýrlatacak ve birlikte mücadele etmelerini saðlayacaktýr.

Düþtüðü tuzaðýn intikamýný almak isteyen Ýskender ordusunu toplayýp nefesleri kesen bir baskýn yapar. Kaçmaya çalýþýrken Yunus'a yakalanan Sibel, oðlu Umut'la birlikte hiç beklenmedik bir durumla karþý karþýya kalýr.

Metin bir kez daha Korkmaz'ý dinlemeyip, Sibel için kendisini tehlikeye atýnca bu kez yakalanmaktan kurtulamaz.

Metin'i ele geçiren Yunus, Ýskender'den gelecek emri beklemektedir. Korkmaz namlunun ucundaki oðlu Metin'i bir kez daha kurtarabilecek midir?

TETÝKÇÝNÝN OÐLU ÖNCEKÝ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tetikçinin Oðlu son bölümde; Korkmaz'ý býrakýp gidemeyen Metin, bu kez babasýný kurtarmak zorundadýr. Son derece duygusal bir yüzleþme sonucu ikilinin iliþkisinde yepyeni bir sayfa açýlýr. Yapacaklarý sürpriz ziyaret geçmiþi aydýnlatacak, baba ile oðlu zorlu bir sýnava sokacaktýr.

Metin, kendisini Sibel'e affettirmeye çalýþýrken, tek çabasý çocuðunu güvende tutmak olan Sibel yaþadýðý büyük kayýpla sarsýlýr. Korkmaz, oðlunu korumak için baþka bir yol denemeye karar verir. Ýskender ise bu kez Korkmaz'ý tuzaðýna çekmeyi baþarýr. Ýskender ve Korkmaz bir kez daha karþý karþýya gelirken baþlarýna geleceklerden habersizdirler.

Metin, Korkmaz'ýn yokluðunda kendisini büyük bir tehlikenin içinde bulurken, Sibel bu sefer Yunus'tan kaçamayacaktýr.