FX’de The Walking Dead son bölümde neler oldu
ABONE OL

THE WALKİNG DEAD 9. SEZON 6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Rick Grimes’ın vedasından sonra ortalık karışıyor. The Walking Dead 9. sezon 6. bölüm tanıtımı ile anlıyoruz ki yeni bir zaman atlaması geliyor.

Gelecek hafta seyredeceğimiz bölümün adı Who Are You Now? olacak. Larry Teng’in yöneteceği bölümde ortalama altı senelik bir zaman atlaması yaşandığı anlaşılıyor. Andrew Lincoln’ün ayrılık kararından sonra alıştığımız düzen bir kez daha değişiyor. Karakterlerimizi daha zorlu bir mücadele bekliyor. Hem serinin en çetin kötülerinden The Whisperers ortaya çıkıyor. Hem de artık daha zeki zombiler göreceğiz gibi duruyor.

 

SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ 

 

GEÇEN SEZON NELER YAŞANDI?

The Walking Dead son bölümünde Rick ve Negan arasında rehine olayının yaşanmasından sonra Rick zor durumda kaldı ancak yeni bir hamle yapmak için de kolları sıvadı. Maggie'nin hamile olması onu zor durumda bıraksa da mücadelesine kaldığı yerden devam ediyor. Maggie'nın 8. sezonda nasıl bir sonla karşılacağını dizinin hayranları tarafından merak ediliyor. Maggie yavrusunu bu acımasız aylaklarla dolu dünyaya getirebilecek mi? Morgan, The Walking Dead 7. sezonundaki savaşçı ancak savaşmaya önyargılı olan kişiliğini üzerinden atıp bambaşka biri olarak 8. sezonda karşımıza çıkmaya ve şaşırtmaya devam ediyor.

Rick'in Negan'a olan savaşında Morgan'ın desteği son derece önem arz ediyor. Daryl, Negan'a rehin düştükten sonra ellerinden kaçmayı başardı ve Rick'in safında yer tuttu. Negan'ın bütün üslerine yapılan saldırılarında Daryl, başrolde yer aldı

The Walking Dead yeni bölümde bizleri neler bekliyor merak konusu ancak The Walking Dead ara final ve The Walking Dead sezon finalinde büyük sürprizlerle karşılaşmamız içten bile değil.