Üç Kuruş 4. Bölüm izle tek parça! Üç Kuruş 4. Bölüm full izle!
ABONE OL

Üç Kuruş 4. Bölüm izleyenlere heyecanlı anlar yaşattı. Show Tv'de yayınlanan Üç Kuruş'un 4. bölümde Kartal ve Efe'nin kavgası izleyiciyi ekran başına kilitledi. Efe'nin annesinin Leyla'ya "Senin benim oğlumla hiçbir ilişkin olamaz!" demesi dikkat çekiyor. Efe ile Leyla arasında ise bir yakınlaşma oluyor. Peki yeni bölümde neler yaşandı? Show Tv'nin yeni dizisi Üç Kuruş 4. Bölüm full izleme linki haberimizde yer alıyor. Üç Kuruş 4. Bölüm izle Tek Parça!

ÜÇ KURUŞ 4 BÖLÜM FULL İZLE!

Üç Kuruş, her Pazartesi saat 20.00'de Show TV'de!

ÜÇ KURUŞ 4. BÖLÜM İZLE YOUTUBE!

Show Tv'de yayınlanmaya başlayan Üç Kuruş dizisinin 4. bölümü ekrana geldi. İlk 3 bölümü ile izleyici tarafından beğenilen Üç Kuruş'un dördüncü bölümünde Kartal, Efe'nin Konyalı'nın bilgisayarından gizlice bilgi aldığını öğrenirken kavgaları akıllara, "Kartal ve Efe'nin ortaklığı bitiyor mu?" sorusunu getirdi.

ÜÇ KURUŞ 5. BÖLÜM ÖN İZLEME!

Üç Kuruş'un 5. bölüm ön izlemesinde Kartal, Nezih'in yanında sosyal medyada canlı yayın açarak Bahar ile evliliklerini herkese duyuruyor. Kartal ve Bahar, iki gün sonra düğünleri olduğunu açıklarken Nezih'in gergin hali dikkat çekiyor. Şimdi izleyici merakla Kartal ile Bahar'ın düğününü bekliyor.

ÜÇ KURUŞ 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ay Yapım'ın Pazartesi akşamı Show TV'de başlayan yeni dizisi Üç Kuruş, 4. bölümüyle ekrana geldi.

Üç Kuruş 4. Bölümde Kartal'ın Efe'yi mahalleden kovduğu anlarda ikili arasında gerilim yükseldi.

Kartal, Efe'nin Konyalı'nın bilgisayarından gizlice bilgi aldığını öğrenirken kavgaları akıllara, "Kartal ve Efe'nin ortaklığı bitiyor mu?" sorusunu getiriyor.

Cinayetleri işleyen kişinin Ferhan olduğundan bir kişi daha şüphelenmeye başlarken bunu öğrenen Oktay'ın ne yapacağı heyecanla bekleniyor. Ferhan'ın şoke olmuş ifadesinin sebebi merak uyandırırken Efe ile Leyla'nın öpüştüğü anlar Üç Kuruş'un 4. bölümüne damgasını vurdu.

İrfan-Oktay karşılaşması her ikisini de derinden etkiler. İrfan haklılığını anlatamamanın sıkıntısı ile boğuşurken, Oktay yıllardır şişelerin dibine gömdüğü acı mazisiyle yüzleşir.

Efe'nin verdiği sözü tutmaması Leyla'nın öfkesini kabartır ve Efe'yle yüzleşmesine neden olur.

LEYLA ACISINI BABASIYLA PAYLAŞIYOR

Üç Kuruş'un 4. Bölümünde; Babası Oktay'ın yanına giden Leyla burada yaşadığı acıyı babasıyla paylaştı. Oktay kızının üzgün halini anlayarak onu dinledi. Leyla tüm her şeye rağmen susan babasının neler yaşadığını bildiğini söyledi. İkilinin anları izleyenleri duygulandırdı...

Kartal'ın mahallede sakladığı Bahar, Kartal'ın asıl yüzünü görünce aslında neyle karşı karşıya olduğunu iyice anlar ve tedirginlik yaşar.

Kartal ise Efe'nin ihanetiyle sarsılır ama çabuk toparlanır ve intikam almak için Efe'ye karşı hamle yapar.

Eli kolu Kartal'ın bir hamlesiyle bağlanan Efe, Kartal'a rağmen ya da Kartal ile beraber hareket etmek arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

Üç Kuruş 4. Bölümde Efe'nin karşısında 'ayı' görünce büyük bir şaşkınlık yaşıyor. Diğer yandan Kartal, Efe'yi tehdit ederken İrfan, bir kişiyi daha öldürmeye çalışıyor.

Kartal'ın Nezih'i ezebilmek için Bahar'a sunacağı teklif ise büyük bir merak konusu oluyor.

KARTAL VE BAHAR EVLENİYOR!

Nezih'in karşısına en büyük kozuyla çıkan Kartal tüm dengeleri değiştirdi. Bahar ile yıldırım nikahı kıyıp her şeyi basına servis eden Kartal artık Nezih'in karşısında dokunulmaz konuma geçti! Bahar istediği gibi babasını zor duruma düşürmeyi başardı.

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Show TV'nin Ay Yapım imzalı yeni dizisi Üç Kuruş, Kendine has karakterleri ve sert kurallarıyla renkli bir Roman mahallesi olan Çıngıraklı'nın "koruyucusu" konumundaki mafya lideri Kartal ile Organize Büro'nun gözü kara ve kural tanımaz komiseri Efe'nin arasındaki kovalamaca oyunu bir cinayet vakasıyla ters yüz olur. Katili yakalamak için girdikleri yollar onları hiç tahmin etmeyecekleri bir ismin karşısına çıkaracaktır.

22 Kasım 2021 Pazartesi reyting sonuçları: Üç Kuruş, Alparslan Büyük Selçuklu, Kalp Yarası reyting sıralaması

Senaryosunda Damla Serim, Murat Uyurkulak ve Eset Akçilad'ın imzasını taşıyan, Sinan Öztürk yönetmenliğindeki 'Üç Kuruş'un kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Diren Polatoğulları, Nesrin Cavadzade, Aslıhan Malbora, Nursel Köse, Civan Canova, Ercan Kesal, Mustafa Kırantepe, Uğur Yıldıran, Umutcan Ütebay, Damla Makar, Melissa Yıldırımer, Aytaç Uşun, Süreyya Kilimci, Cenk Kangöz, Alişan Uğur, Burak Altay, Muttalip Müjdeci, Asena Girişken, Tuğçe Yolcu, Emrullah Çakay, Erkan Üçüncü, Aylin Engör, Volkan Kıran, Özkan Özipek, Ömer Çobanoğlu ve Ömer Civan Şit gibi genç kuşağın öne çıkan oyuncuları ile usta isimler buluşuyor.

Alparslan Büyük Selçuklu 3. bölüm izle Youtube!

Destan 1. Bölüm izle!

Kalp Yarası 21. bölüm izle!

Yalancı 10. bölüm full izle (Final bölümü)

Yasak Elma 121. son bölüm full izle FOX Tv!