Ufak Tefek Cinayetler dizisinde olay sahne
ABONE OL

Ufak Tefek Cinayetler yeni bölüm için heyecan dorukta! Güçlü isimleri kadar nefes kesen senaryosuyla da geçtiğimiz sezona damgasını vuran Star Tv’nin sevilen dizisi, “Ufak Tefek Cinayetler”’in 2. sezon afişi yayınlandı.Yeni sezonda dizinin kadrosuna dahil olan başarılı oyuncular, Osman Sonant ve Ushan Çakır’ın da yer aldığı afiş; büyük merak uyandırdı.

Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Deniz Yorulmazer’in üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı başrollerini ise Başrollerini’ Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Tansu Biçer, Ushan Çakır, Duygu Sarışın, Hayal Köseoğlu’nun paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler ve Daha Büyükleri 18 Eylül Salı 20.00’de Star’ da.

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM İZLEME LİNKİ

Ufak Tefek Cinayetler dizisi oyuncularının kim olduğu birçok dizisever tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Star TV ekranlarının sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler'in oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden renkli ve deneyimli isimler bulunuyor. Ufak Tefek cinayetler oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekti. Star TV ekranlarında yayın hayatına başlayan ve konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çeken Ufak Tefek Cinayetler'in başrolünde Gökçe Bahadır, Mert Fırat ve Bade İşçil gibi deneyimli isimler yer alıyor.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 33. BÖLÜM ÖZETİ

Sarmaşık’ın ağır topları sorgu odasında!

Merve, Pelin, Oya ve Arzu… Mahşerin dört atlısı tekrar bir arada. Yine alabildiğine zarif, göz alıcı ve bir o kadar da tehlikeliler. Çünkü ufak tefek cinayetler ve daha büyükleri tam da böyle işlenir. En karanlık işlerin icabına en ışıltılı yerlerde, herkesin gözü önünde bakılır.