Ufak Tefek Cinayetler heyecan artıyor
ABONE OL

Ay Yapım’ın Star TV’de yayınlanacak yeni dizisi Ufak Tefek Cinayetler 4. son bölümde heyecan kaldığı yerden devam e decek. Başrollerini Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil, Ferit Aktuğ, Selim Bayraktar, Tansu Biçer, Duygu Sarışın ve Hayal Köseoğlu’nun paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler dizisi 5. yeni bölüm fragmanı öncesi yayına giren son bölümde Mehmet paçasını kurtarmak için korkunç bir oyun oynuyor. 
 

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

UFAK TEFEK CİNAYETLER 4. BÖLÜM ÖZETİ


Mehmet paçasını kurtarmak için korkunç bir oyun oynuyor. Burcu'yla birlik olup, çocukları kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar. Fakat kimse göründüğü kadar aptal değildir. Mehmet'le Burcu, kendi kazdıkları kuyuya çok acı şekilde düşecekler. Diğer yanda; Savaş sanatında yeni perde, oldukça şeytani bir oyun kurulmakta. Oya'nın bunu erkenden sezmesi lazım, yoksa fena..





UFAK TEFEK CİNAYETLER KONUSU

Merve, Oya, Arzu ve Pelin hesaplaşması başladı

Dört birbirinden farklı kadın, dört ayrı güç izleyeceğimiz hikaye; Dr. Oya’nın Sarmaşık’a dönüşü ile başlıyor. Liseden beri arkadaş olan Merve, Oya, Arzu ve Pelin yeniden birleşiyorlar. Ama ne birleşmek! Aralarında cinayete varan bir hesaplaşma başlıyor.

Geçmiş bu güne yansıdıkça, toprağın altından eski kinler, hırslar çıkıyor ve sonuç felaket oluyor. Cinayet büro başkomiseri Kemal ve komiser yardımcısı Derya, sarmaşık vakasını çözmek için tanıklarla görüşüp, olayı anlamaya çalışıyorlar.

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin erkek oyuncuları Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ ilk kez bir arada.

Güçlü isimleri kadar farklı hikayesi ile şimdiden konuşulan Ufak Tefek Cinayetler’in erkek başrol oyuncuları Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ ilk kez bu proje için bir araya geldi.