Üvey Anne dizisi 1. bölüm full izle! Üvey Anne 1. bölüm izle (ilk bölüm)
ABONE OL

Üvey Anne 1. bölümüyle Atv'de ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin yönetmenliðini Yasemin Türkmenli üstlenirken, senaryosunu Yasemin Kýrbaþ kaleme alýyor. Duygusal bir hikaye olan Üvey Anne dizisinin ilk bölümünü izlemek isteyenler için Üvey Anne 1. Bölüm full izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor.

Üvey Anne, Pazartesi saat 20.00'da Atv'de...

ÜVEY ANNE 1. BÖLÜM ÝZLE

"Tek korkum ben öldükten sonra çocuklarýma ne olacaðý..."

Üvey Anne dizisinin oyuncu kadrosunda; Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslý Tandoðan, Ezgi Þenler, Ayþegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayþen Ýnci, Mihriban Er, Ýbrahim Þahin, Bengü Ergin, Nehir Gökdemir, Doruk Öztürk, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yýlmaz, Ecenaz Üçer, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoðlu gibi baþarýlý oyuncular ile çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan yer alýyor.

ÜVEY ANNE 1. BÖLÜM ÖZETÝ

ATV'nin yeni dizisi Üvey Annede; Gencer Seramik'in patronu olan Faruk Gencer, hasta olan eþi Efsun'u iyileþtirmek için elinden geleni yapmýþ ancak tedaviden dönerken Bodrum'da onu kaybetmiþti. Faruk biricik aþký Efsun'u kaybettikten sonra çocuklarýyla birlikte Ýstanbul'daki malikânesine dönerken, onlarla birlikte gelen Serap'ýn hasedinin kurbaný olacaklarýndan habersizdir.

Aslýnda Serap da önce gönülsüz gelmiþti onlarla o eve. Asistanlýðýný yaptýðý Faruk Gencer'in çocuklarýna bakýcýlýk yapmak istemiyor fakat Muðla eþrafýnýn önde gelen isimlerinden Piraye Beyzade'ye "hayýr" diyemiyordu. Çünkü Serap'ýn annesi Mürvet, Piraye Hanýmlarýn beslemesiydi ve Serap onlarýn desteðiyle okuyup Gencer Seramik'te Faruk Gencer'in sað kolu olarak hep istediði çevrede yaþamaya baþlamýþtý.

Üvey Anne 1. bölümde Serap'ýn asýl amacý o çevreden soylu ve varlýklý biriyle yuva kurmaktý. Ancak þimdi Piraye Haným, torunlarý Nisan, Naz ve Ömer'i eðitimli, güvenilir, sevgi dolu bir kadýna emanet etmek istiyordu ve Serap bu iþ için biçilmiþ kaftandý.

Serap, Faruk'un malikânesine yerleþtiðinde "neden" diye sordu. "Neden bunlarýn hepsine sahip olmayým?" Ne de olsa Beyzadelerin konaðýnda deðil de müþtemilatta doðduðu için hayat ona iki ev arasýndaki yirmi metrelik mesafeyle büyük bir kazýk atmýþ, o mesafeyi kapatmak için "iyi" görünmek zorunda kalan Serap, çok çabalamýþtý. Ama þimdi çok yakýndan tanýdýðý Faruk Gencer, bu açýðý kapatmasý için eþi bulunmaz bir fýrsattý!

Evet Serap'ýn hayalinde üç çocuklu bir adamla evlenmek yoktu fakat bu sonraki meseleydi. Þimdi Serap, ölen eþine ve çocuklarýna çok baðlý olan bu adamýn sadece evine deðil kalbine de girmeli, Serap Gencer olmalýydý. Ancak Serap'ýn hesaba katmadýðý engeller vardý. Faruk'un büyük kýzý Nisan, engel olamadýðý kalp atýþlarýnýn mimarý Cem ve Efsun'un yakýn arkadaþý Ýpek!

ÜVEY ANNE NEREDE ÇEKÝLÝYOR?

Üvey Anne dizinin çekimleri Muðla ve Ýstanbul'da gerçekleþtiriliyor.

Üvey Anne dizisi nerede çekiliyor? Üvey Anne oyuncularý kimlerdir?