Üvey Anne 3. bölüm izle tek parça! Üvey Anne 3. bölüm full izle!
ABONE OL

Üvey Anne dizisi 3. bölümüyle Atv'de ekrana geldi. Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin yönetmenliðini Yasemin Türkmenli üstlenirken, senaryosunu Yasemin Kýrbaþ kaleme alýyor. Baþrollerinde Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi ve Aslý Tandoðan'ýn yer aldýðý Üvey Anne dizisinin 3. bölümünü izlemek isteyenler için Üvey Anne 3. Bölüm full izleme baðlantýsý ve özeti alýyor.

ÜVEY ANNE 3. BÖLÜM ÝZLE

Üvey Anne, Pazartesi saat 20.00'da Atv'de...

ÜVEY ANNE 3. BÖLÜM ÖZETÝ

ATV'nin yeni dizisi Üvey Anne'nin 3. bölümünde Efsun'a ait boynuna taktýðý gerdanlýk Serap'ý zor duruma sokacaktýr. Ancak Serap'ý zor duruma sokacak baþka bir konu daha vardýr.

Piraye, Serap'la Cem'i evlendirmek üzere harekete geçtikten sonra Cem'in annesi Hayriye, Serap'la Cem'in arasýnda bir iliþki olduðunu ancak gençlerin bunu söylemeye çekindiklerini düþünür ve onlara bir oyun oynar. Bu oyunun sonuçlarý Serap'ýn hiç düþünmediði bir yere gider.

Diðer yandan Nisan babasýyla Serap'ýn yakýnlaþtýðýný düþünüp Serap'a karþý tavýr almaya baþlamýþtýr. Fakat Serap'la Cem'in evleneceðini öðrendikten sonra Serap hakkýnda yanýldýðýný anlar Nisan. Ancak bu kez de þimdiye kadar arkadaþý olduðunu düþündüðü Cem'e karþý hislerinin hiç de o kadar masum olmadýðýyla yüzleþecektir.

Ýpek cephesinde ise eski eþi Mete'nin ailesini tekrar geri kazanmak için gösterdiði çaba, istemeden de olsa oðlu Ege'yi tehlikeye atacaktýr.

Üvey Anne dizisinin oyuncu kadrosunda; Hazal Filiz Küçükköse, Kutsi, Aslý Tandoðan, Ezgi Þenler, Ayþegül Günay, Hakan Eratik, Emin Günenç, Ayþen Ýnci, Mihriban Er, Ýbrahim Þahin, Bengü Ergin, Nehir Gökdemir, Doruk Öztürk, Ali Yerlikaya, Ecenaz Üçer, Yasemin Nil Yýlmaz, Ecenaz Üçer, Duygu Erokan, Göker Ersivri, Deniz Hiracan, Selinda Nur Keküllüoðlu gibi baþarýlý oyuncular ile çocuk oyuncu Emir Kaan Özkan yer alýyor.