Veda Mektubu son bölüm izle (22. bölüm) Veda Mektubu 22 bölüm izle full hd tek parça!
ABONE OL

Veda Mektubu 22 bölümüyle izleyenleri ekran baþýna kilitledi. Kanal D'nin gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen dizisi Veda Mektubu'nun son bölümünde Alanur, kötü bir hastalýða yakalandýðýný ve acilen ameliyat olmasý gerektiðini öðrenir. Alanur'un hastalýðý ne? Ýþte Veda Mektubu son bölüm izleme sayfasý ve yeni bölümde yaþananlar... Veda Mektubu 22 bölüm izle full hd tek parça

VEDA MEKTUBU SON BÖLÜM ÝZLE (22. BÖLÜM)

Zengin oyuncu kadrosunun yaný sýra kalplere dokunan hikayesi ile de çok konuþulan Veda Mektubu yeni bölümüyle Pazartesi günü saat 20.00'de Kanal D'de...

VEDA MEKTUBU 22 BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA!

Veda Mektubu yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de Kanal D'de!

VEDA MEKTUBU 22. BÖLÜM ÖZETÝ

Kanal D'nin, yapýmýný Most Production, yapýmcýlýðýný Gül Oðuz'un üstlendiði dizisi "Veda Mektubu" yeni bölümü ile ekrana geldi.

Baþrollerinde Nurgül Yeþilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kývýlcým ve Bennu Yýldýrýmlar'ýn yer aldýðý, yönetmenliðini Deniz Çelebi Dikilitaþ'ýn üstlendiði, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay'ýn kaleme aldýðý dizinin yeni bölümünün konusu þöyle;

Karlýlar, Beste ile kardeþ olduklarýný öðrenmenin þokunu yaþamaktadýrlar. Bu haber Aslý ve Mehmet'i de derinden etkilerken Selçuk ve Mina'nýn öfkeleri elle tutulur bir hal alýr. Geride kalmaya niyeti olmayan Mina, Hatice ile birlik olmaya karar verir. Selçuk ise aileden daha da uzaklaþtýðýný fark eder...

Alanur, Seher'in ona verdiði zarfý Ziya'ya vermek için yola çýkmýþken bir anda bayýlýr, Aslý ve Beste, annelerini hemen hastaneye götürürler. Alanur için, her þey yoluna girmiþ, hayatýnýn aþkýna kavuþmuþken karþýsýna beklenmedik engel çýkar.

Aslý ve Mehmet her þeye raðmen evin içindeki dengeyi korumaya çalýþýrlar. Karlýlarýn bahçesinde, geçmiþ kötü günlere inat, kocaman bir düðün yapýlýr... Bu düðün, birilerinin mutluluðuna, birilerinin vedalarýna sebep olacaktýr.

ALANUR'DAN KÖTÜ HABER GELDÝ!

Beste'nin Ziya'nýn kýzý olduðunu hemen herkes öðrenir. Alanur, kýzlarýnýn yanýnda olmak için Ziya'nýn evine gider. Ancak evde fenalaþan Alanur hastaneye kaldýrýlýr. Alanur, kötü bir hastalýða yakalandýðýný ve acilen ameliyat olmasý gerektiðini öðrenir. Ziya, Alanur'a destek olmak için yanýnda olur.

MÝNA'YA NE OLDU?

Mina, duyduðu gerçekler karþýsýnda þaþkýna dönmüþtür. Beste'nin Ziya'nýn kýzý olmasýný kaldýramaz. Öte yandan Alanur'un galerisine bir saldýrý düzenlenir. Beste ve Mahmut ise evlilik hazýrlýklarýný yapar. Düðün günü Mehmet, Mina'yý odasýnda baygýn þekilde bulur. Mina'ya ne oldu?

VEDA MEKTUBU KONUSU

Modern ve güçlü bir iþ kadýný olan Alanur ile geleneklerine sýkýca baðlý, Antakyalý bir iþ adamý olan Ziya geçmiþte çok büyük bir aþk yaþamýþtýr. Bu aþka karþý olan aileleri yüzünden, istemeden ayrýlmýþ ve baþka hayatlar kurmuþlardýr.

Annesi Seher'in göz bebeði Mehmet; Ziya'nýn ileride iþlerini býrakmayý planladýðý, büyük oðludur.

Dans tutkunu, hayat dolu Aslý; Alanur'un Fransýz lisesi son sýnýfta okuyan, geleceðinin her hamlesini özenle tasarladýðý 19 yaþýndaki küçük kýzýdýr. Alanur ve Ziya'nýn yollarý, yýllar sonra Aslý ile Mehmet'in aþkýyla bir kez daha kesiþir.

7 Aðustos reyting sonuçlarý: Üvey Anne, Ruhun Duymaz, Veda Mektubu reyting sýralamasý