Veda Mektubu final bölümü izle! Veda Mektubu 24 bölüm izle full hd tek parça (final)
ABONE OL

Veda Mektubu 24 bölümüyle izleyenleri ekran baþýna kilitledi. Kanal D'nin çok konuþulan dizisi Veda Mektubu final bölümüyle ekrana geldi. Veda Mektubu'nun final bölümünde Hatice'nin tabancasýndan çýkan kurþun Mehmet'e isabet eder. Peki Mehmet öldü mü? Ýþte Veda Mektubu 24. bölüm full izleme sayfasý ve son bölümde yaþananlar... Veda Mektubu 24 bölüm izle full hd tek parça!

VEDA MEKTUBU SON BÖLÜM ÝZLE (FÝNAL)

Kanal D'nin, yapýmýný Most Production, yapýmcýlýðýný Gül Oðuz'un üstlendiði dizisi "Veda Mektubu" final bölümü ile ekrana geldi.

VEDA MEKTUBU 24 BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA

VEDA MEKTUBU 24. BÖLÜM ÖZETÝ

Baþrollerinde Nurgül Yeþilçay, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kývýlcým ve Bennu Yýldýrýmlar'ýn yer aldýðý, yönetmenliðini Deniz Çelebi Dikilitaþ'ýn üstlendiði, hikayesini Gamestory senaryosunu ise Deniz Akçay'ýn kaleme aldýðý dizinin final bölümünün konusu þöyle;

Veda Mektubu 24 bölümde Aslý, Mehmet ve Hatice üçgeninde gerilim her geçen dakikada daha da artar. Selçuk yaptýðý her þeyden piþman olup ailesinin yanýnda olmayý seçer. Ama bu karar Nevzat ve ailesini etkiler.

Firdevs ve Nevzat artýk ciddi kararlarýn eþiðindedir... Beste ve Mahmut, evlat edinmek için önemli bir adým atarlar. Ancak her þey yolunda gidiyor diye düþündükleri anda mutluluklarýna beklenmedik bir gölge düþer. Kendisini Mehmet ile evli sanan Hatice intikam için harekete geçer.

Karlýlar için korku dolu bir süreç baþlar. Nefesler tutulur, her þey pamuk ipliðine baðlýdýr. Birlikte olduklarý an son anlarý mý olacaktýr?

HATÝCE, ÝNTÝKAM ÝÇÝN ÞOK BÝR YOL SEÇÝYOR!

Mehmet'in hayati tehlikesi sürerken aileyi daha korkunç bir olay beklemektedir. Gözü dönen Hatice, villanýn etrafýna benzin dökerek son intikamýný almak için kollarýný sývar.

MEHMET ÖLDÜ MÜ?

Hatice'nin tabancasýndan çýkan kurþun Mehmet'e isabet eder. Mehmet hemen hastaneye kaldýrýlýr. Aslý Mehmet'in yanýndan ayrýlmazken Hatice'nin bulunmasý için yanýndakilere yalvarýr.

Mehmet ameliyata alýnýrken Aslý daha fazla dayanamaz ve bayýlýr. Baygýnlýk geçiren Aslý'nýn ayýldýðýnda ilk sorduðu þey bebeði olur. Peki, Aslý bebeðini düþürdü mü? Mehmet öldü mü?

Ruhun Duymaz izle 5. bölüm full izle tek parça!

21 Aðustos reyting sonuçlarý: Hay Sultan, Veda Mektubu, Ruhun Duymaz reyting sýralamasý