Ya Çok Seversen 5. son bölüm full izle! Ya Çok Seversen 5. Bölüm izle (Puhutv, Kanal D)
ABONE OL

Ya Çok Seversen, 5. bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaþattý. Eðlence ve romantizmin giderek yükseldiði dizi, her hafta perþembe akþamý saat 20.00'de Kanal D'de seyirciyle buluþuyor. Ya Çok Seversen'in son bölümünde Leyla, Hasan'ý karþýsýnda göründe þok oluyor ve ne yapacaðýný þaþýrýyor. Peki þimdi ne olacak? Ýþte Ya Çok Seversen 5. son bölüm full izleme sayfasý

YA ÇOK SEVERSEN 5. BÖLÜM ÝZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapýmcýlýðýný Ay Yapým'ýn üstlendiði, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ý baþrollerinde buluþturan Ya Çok Seversen'in 5. bölümüne Ateþ ve Leyla'nýn yakýnlaþtýðý sahneler damga vurdu.

YA ÇOK SEVERSEN 5. SON BÖLÜM FULL ÝZLE (PUHUTV)

Kanal D'nin, yapýmcýlýðýný Ay Yapým'ýn üstlendiði, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ý baþrollerinde buluþturan Ya Çok Seversen'in 5. bölümünde Hasan'ýn Leyla'yý bulmasýyla tüm gerçeklerin ortaya çýkýp çýkmayacaðý merakla beklenirken Yakup'un Ateþ'le ilgili planladýklarý oyunda Leyla'nýn "gerçekten aþýk olmamasý" konusunda onu uyarmasý dikkatleri çekiyor.

YA ÇOK SEVERSEN 5. BÖLÜM ÖZETÝ

Hasan, çiftliðe gelince Yakup, Meryem, Onur, Barýþ ve Leyla zor duruma düþer. Bir yandan Ateþ ve çocuklar arasýndaki anlaþmazlýklar büyümektedir.

Çocuklarýn hangi abisinin yanýnda kalacaðýna karar vermeleri gerekir. Füsun, çocuklarýn bu kararýný etkilemek için kollarý sývar.

Ateþ, Ilgaz'ýn neden olduðu sorunlarla baþ etmeye çalýþýr. Eski "eðlenceli" hayatýný arar. Leyla, Ateþ ve çocuklarýn arasýný düzeltmeye çalýþýrken yakýnlaþan ikili birbirini kýskanmaya baþlar. Leyla'nýn sürprizi ise; Ateþ'i þaþýrtacaktýr.

LEYLA, ATEÞ'Ý KENDÝNE AÞIK ETMEYE ÇALIÞIYOR!

Hasan birden Leyla'nýn karþýsýna çýkýyor. Leyla Hasan'ý karþýsýnda göründe þok oluyor ve ne yapacaðýný þaþýrýyor. Leyla ve ekibi ifþa olmamak için Ateþ'in Leyla'ya aþýk olmasý için yeni planý devreye sokarlar. Ancak bir problem vardýr. Leyla, Ateþ'i kendine aþýk etmeye çalýþýrken, Ateþ'e aþýk olmamalýdýr.

LEYLA, ATEÞ'Ý KISKANDIRMAYA ÇALIÞIYOR!

Leyla, Ateþ'in kendisini kýskanmasý için elinden geleni yapýyor. Ancak Ateþ, Leyla'nýn ne yaptýðýný anlamasýna raðmen ona olan duygularýndan dolayý elinde olmadan kýskanýyor. Leyla, bir yandan ekip ile Ateþ'i soymaya çalýþýrken, bir yandan da Ateþ'e aþýk olmamaya çalýþýyor.

Senaryosunu Erdi Iþýk, Karden Kasaplar, Senem Birlik'in yazdýðý ve Ali Bilgin'in yönetmenliðini üstlendiði 'Ya Çok Seversen' dizisinin baþrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer alýrken ikiliye Hatice Aslan, Þerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kýrýk, Aziz Caner Ýnan, Mine Kýlýç, Oðulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler eþlik ediyor