Ya Çok Seversen 6. Bölüm izle! Ya Çok Seversen son bölüm full izle (6. bölüm)
ABONE OL

Ya Çok Seversen 6. bölümüyle izleyenlere heyecan dolu anlar yaþattý. Kanal D'de ekrana gelen dizinin son bölümünde Füsun tesadüfen Leyla'yla ilgili sürpriz bir bilgiyi öðrenir ve peþine düþer. Leyla'nýn foyasý ortaya mý çýkýyor? Ýþte Ya Çok Seversen son bölüm full izleme sayfasý. Ya Çok Seversen 6. Bölüm izle (Puhutv, Kanal D)

YA ÇOK SEVERSEN 6. BÖLÜM ÝZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapýmcýlýðýný Ay Yapým'ýn üstlendiði, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ý baþrollerinde buluþturan Ya Çok Seversen'in 6. bölümünde Ateþ Leyla'ya duygularýndan bahsederken ikili arasýnda romantik anlar yaþanýyor.

YA ÇOK SEVERSEN 6. SON BÖLÜM FULL ÝZLE (PUHUTV)

Ya Çok Seversen dizisinde; Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan, Þerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kýrýk, Aziz Caner Ýnan, Mine Kýlýç, Oðulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Özgün Akaçca ve Adin Külçe gibi oyuncular yer alýyor.

YA ÇOK SEVERSEN 6. BÖLÜM ÖZETÝ

Kanal D'nin, yapýmcýlýðýný Ay Yapým'ýn üstlendiði, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ý baþrollerinde buluþturan Ya Çok Seversen'in 6. bölümünde Leyla ve Ateþ iyice yakýnlaþýrlar. Aralarýndaki durumun ne olduðunu kendileri de bilemezler. Bu belirsizlik Berit'in kafasýný karýþtýrsa da ikiliyle uðraþmaktan vazgeçmez.

Füsun tesadüfen Leyla'yla ilgili sürpriz bir bilgiyi öðrenir ve peþine düþer. Bu bilgi onun eline koz verir.

Berit'in konuþmasý Ateþ ve kardeþleri de yakýnlaþtýrýr. Bütün aileyi bir araya getirir.

LEYLA, ATEÞ ÝLE ROMANTÝK BÝR GÜN GEÇÝRÝYOR!

Leyla ile Ateþ, Ýstanbul'un güzel manzarasý eþliðinde romantik bir gün geçiriyorlar. Ateþ, bu romantizmin Leyla tarafýndan sahteliðini bilmediði için gönlünü yavaþ yavaþ ona kaptýrmaya baþlýyor. Leyla ise, Yakup'un emriyle baþladýðý aþýk etme oyununu fazla sürdüremeyeceðini anlýyor.

Leyla ile Ateþ sabah ayný yatakta uyanýrlar. Leyla, Ateþ'i tatlý bir gülümsemeyle uyandýrýr. Berit birden bire konuþmaya baþlar. Ateþ, Leyla'nýn da tavsiyesiyle çocuklarla birlikte güzel bir gün geçirir. Ateþ, Leyla ve çocuklar doyasýya eðlenir. Ancak Leyla'nýn sevinci fazla sürmez. Füsun, Leyla'nýn foyasýný ortaya çýkarýr.

Ya Çok Seversen perþembe saat 20.00'da Kanal D'de!