Ya Çok Seversen 7. son bölüm full izle! Ya Çok Seversen 7. Bölüm izle (Kanal D, PuhuTV)
ABONE OL

Ya Çok Seversen dizisi 7. bölümü ile Kanal D'de ekrana geldi. Baþrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ý bir araya getiren Ay Yapým imzalý dizinin yeni bölümünde Leyla elinde olmadan kendi kurduðu aþk tuzaðýna kendisi düþer ve Ateþ'e aþýk olur. Ekip, Leyla'nýn bu hallerinden rahatsýz olur ve Yakup Leyla'yý sýkýþtýrmaya baþlar. Arada kalan Leyla ne yapacak? Ýþte kaçýranlar için Ya Çok Seversen 7. Bölüm izleme linki ve yeni bölümde yaþananlar...

YA ÇOK SEVERSEN 7. BÖLÜM ÝZLE (KANAL D)

Kanal D'nin, yapýmcýlýðýný Ay Yapým'ýn üstlendiði, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ý baþrollerinde buluþturan Ya Çok Seversen'in 5. bölümüne Ateþ ve Leyla'nýn yakýnlaþtýðý sahneler damga vurdu.

YA ÇOK SEVERSEN 7. SON BÖLÜM FULL ÝZLE (PUHUTV)

Kanal D'nin, Ay Yapým imzalý dizisi 'Ya Çok Seversen' yeni bölümü ile her perþembe saat 20.00'da ekrana geliyor.

YA ÇOK SEVERSEN 7. BÖLÜM ÖZETÝ

Ya Çok Seversen 7. Bölümde Leyla ve Ateþ sevgili olurlar; ancak, çocuklarýn kafasý karýþmasýn diye bir süre herkesten gizleme kararý alýrlar. Füsun çetenin sýrrýný çözer. Yeni oyunlar kurmasý herkesi yeni bir yola sokar.

Umut ve Bige'nin iþ birliði onlarý daha fazla yakýnlaþtýrýr. Ateþ, Aydos'un sosyal anksiyetesini çözmeye çalýþýrken bütün aileyi hem eðlendirir ve yakýnlaþtýrýr. Bunlar olurken Füsun'da boþ durmaz planlarýna devam eder. Ateþ iliþkilerini saklamaktan vazgeçer.

LEYLA, ATEÞ'E AÞIK OLUYOR!

Leyla elinde olmadan kendi kurduðu aþk tuzaðýna kendisi düþer ve Ateþ'e aþýk olur. Ekip, Leyla'nýn bu hallerinden rahatsýz olur ve Yakup Leyla'yý sýkýþtýrmaya baþlar.

Arada kalan Leyla ne yapacaðýný þaþýrýr ve çýkmaza girdiðini fark eder.

ATEÞ ÝLE LEYLA SEVGÝLÝ OLUYOR!

Leyla, Ateþi kendine aþýk etmeye çalýþýrken, Ateþ'e aþýk oluyor. Ateþ ise Leyla karþýsýnda duvarlarýný yýkar ve kendini Leyla'nýn akýþýna býrakýr.

Öte yandan Füsun, Ateþ'e karþý adeta savaþ açýyor. Leyla'nýn rahat hareketlerinden sýkýlan Yakup ise, Leyla'yý Ateþ konusunda kendine getirmek ve vurgun iþini daha fazla uzatmadan bitirmek için sert bir konuþma yapar.