Yalý Çapkýný ne zaman baþlýyor? Yalý Çapkýný dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu!
ABONE OL

Yalý Çapkýný dizisinin olaylý sezon finalinin ardýndan yaz tatiline girmesi, izleyenleri üzmüþtü. Baþrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoðlu'nun paylaþtýðý dizinin çekimleri 18 Aðustos'ta baþladý. Her hafta Star Tv'de ekrana gelen dizinin yeni sezonunda Ferit ve Seyran arasýnda yaþanacaklar merakla bekleniyor. Peki Yalý Çapkýný ne zaman baþlayacak? Yalý Çapkýný yeni sezon tarihi ile ilgili detaylar...

YALI ÇAPKINI NE ZAMAN BAÞLIYOR?

Ekranlarýn büyük ilgi gören dizisi Yalý Çapkýný'nýn yeni sezon çekimleri geçtiðimiz hafta baþladý.

Yalý Çapkýný yeni sezon tarihiyle alakalý yapým ekibi ve kanal tarafýndan henüz bir açýklama yapýlmadý.

Hikayesi Gülseren Budayýcýoðlu'na ait olan Yalý Çapkýný dizisinin yeni sezonundan ilk bölümün Eylül ayýnýn 15'inde baþlamasý bekleniyor.

Yalý Çapkýný'nda; Afra Saraçoðlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor, Þerif Sezer, Gülçin Þantýrcýoðlu, Emre Altuð, Gözde Kansu, Ersin Arýcý, Beril Pozam, Doðukan Polat, Ýrem Altuð, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoðullarý, Sezin Bozacý, Yiðit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fýrýncý, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimler yer alýyor.

YALI ÇAPKINI SEZON FÝNALÝNDE NELER YAÞANDI?

Ferit, Seyran'ýn mektubunu aldýktan sonra dört bir koldan onu aramaya baþlar. Abidin, Suna'nýn Saffet'le evlendiðini öðrenir ve kahrolur. Seyran ise kendinde deðildir. Hattuç'la Antep'e geldiklerinde konaðýn Tarýk ve korumalarla çevrili olduklarýný görür.

Ferit, Seyran'ýn Antep'te olduðunu öðrenir öðrenmez soluðu Antep'te alýr ve Seyran'la Vakkas Usta'nýn dükkanýnda buluþur. Sonrasýnda ise Seyran'a tekrar beraber kaçmayý teklif eder. Tarýk, Seyran'ýn peþini bir an olsun býrakmamaktadýr. Yalýda ise iþler yolunda deðildir ve bir sürpriz daha yaþanýr.