Yalý Çapkýný 29. Bölüm izle full HD tek parça! Yalý Çapkýný 29. bölüm full izle!
ABONE OL

Yalý Çapkýný 29. Bölümüyle izleyici karþýsýna çýkýyor. OGM Pictures imzalý reyting rekortmeni dizi Yalý Çapkýný'nýn yeni bölümünde Seyran'ý Saffet'in abisiyle evlendirmeye zorlarlar. Ferit þimdi ne yapacak? Hikayesi Gülseren Budayýcýoðlu'na ait olan dizinin baþrollerinde Afra Saraçoðlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor yer alýyor. Yalý Çapkýný 29. Bölümü izlemek isteyenler için yeni bölüm baðlantýsý ve özeti haberimizde yer alýyor. Yalý Çapkýný 29. Bölüm full izle!

YALI ÇAPKINI YENÝ BÖLÜM NE ZAMAN?

Yalý Çapkýný dizisinin yeni bölümü 21 Nisan 2023 Cuma akþamý Star Tv'de.

Yalý Çapkýný, yeni bölümleriyle her cuma Star'da!

YALI ÇAPKINI 29. BÖLÜM ÝZLE FULL HD TEK PARÇA!

Baþrollerini Afra Saraçoðlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaþtýðý Yalý Çapkýný'nýn Yönetmenliðini Burcu Alptekin, senaryosunu ise Mehmet Barýþ Günger kaleme alýyor.

YALI ÇAPKINI 29. YENÝ BÖLÜM ÖZETÝ

Ferit; Suna'dan Kazým'ýn Seyran'ý da evlendireceðini öðrenince çýlgýna döner ve Saffet Aðalarýn evini basar. Abidin, durumu öðrenince onu korumak için Ferit'in peþinden gider. Ferit, Abidin'le barýþýr ve onu tekrar yalýya getirir. Ferit'in Saffet Aðalara gittiðini duyan Halis Aða, olanlarý öðrenince soluðu Kazým'ýn evinde alýr.

Öte yandan Zerrin Kazým'la görüþmeye ve planýný uygulamaya devam eder. Yeni hamlesi ise geçmiþte Korhanlarla hesaplaþmasý tamamlanmamýþ birini yanýna almak olur. Saffet, Suna'yla evleneceði için çok mutludur ve Suna'yla yakýnlaþmak için hiçbir fýrsatý kaçýrmaz. Suna ise çok çaresiz kalýr. Seyran ve Ferit için zor bir karar aný gelir.