Yasak Elma 174. bölüm izle! Yasak Elma 174. son bölüm full izle FOX Tv!
ABONE OL

Yasak Elma, 174. bölümüyle izleyici karþýsýna çýktý. Yapýmýný MEDYAPIM'ýn üstlendiði ve altý sezondur büyük beðeniyle izlenen FOX'un "Yasak Elma" dizisinin yeni bölümünde Yýldýz ve Doðan tam mutlu olacaklarken hapisten kaçan Julia'nýn planý Yýldýz'dan tamamen kurtulmaktýr. Pazartesi akþamý FOX Tv'de ekrana gelen Yasak Elma 174. bölüm izleme baðlantýsý haberimizde yer alýyor. Ýþte Yasak Elma 174. Bölüm Full Ýzleme FOX TV linki ve son bölüm özeti

Baþrollerinde Þevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yýlmaz ve Murat Aygen'in yer aldýðý Yasak Elma 174. bölüm Ýzleme linki sizlerle...

YASAK ELMA 174. BÖLÜM FULL ÝZLE FOX TV!

Yönetmenliðini Ece Erdek Koçoðlu'nun, senaristliðini Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün yaptýðý Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

YASAK ELMA 174. BÖLÜMDE YAÞANANLAR

Yasak Elma dizisinin önceki bölümünde Ender'in Yýldýz için hazýrladýðý bekarlýða veda partisi umduklarý gibi geçmez. Uyandýklarýnda Yýldýz, Asuman, Ender ve Zeynep hiçbir þey hatýrlamýyorlardýr ve Handan kayýptýr. Doðan'a belli etmeden ne olduðunu çözmek ve Handan'ý bulmak için çok az zamanlarý vardýr.

Yasak Elma 174. bölümde ise Ender ve Handan, Kumru ve Caner'in düðünü için hazýrlýklara baþlarken, aralarýnda bir yarýþ baþlar.

Yýldýz ve Doðan tam mutlu olacaklerken hapisten kaçan Julia'nýn planý Yýldýz'dan tamamen kurtulmaktýr.

YASAK ELMA OYUNCULARI

Eda Ece, Þevval Sam, Biran Damla Yýlmaz, Murat Aygen ve Nehir Erdoðan'ýn baþrollerini paylaþtýðý; Sevda Erginci, Melisa Doðu, Þebnem Dönmez, Barýþ Aytaç, Serkan Rutkay Ayýköz, Bahadýr Memili, Vildan Vatansever gibi birbirinden baþarýlý ve renkli isimlerin rol aldýðý dizinin yönetmen koltuðunda Ece Erdek Koçoðlu oturuyor. Senaryosunu ise Melis Civelek ve Zeynep Gür kaleme alýyor.

Þevval Sam (Ender Çelebi)

Eda Ece (Yýldýz Yýldýrým)

Biran Damla Yýlmaz (Kumru Yýldýrým)

Murat Aygen (Doðan Yýldýrým)

Melisa Doðu (Asuman)

Barýþ Aytaç (Caner Çelebi)

Serkan Rutkay Ayýköz (Emir)

Þebnem Dönmez (Handan Kýlýç)

Vildan Vatansever (Aysel)