Zümrüdüanka 14. bölüm izle! Zümrüdüanka 14. bölüm tek parça
ABONE OL

Zümrüdüanka 14. bölüm izleyenleri ekran baþýna kilitledi. Dizinin son bölümünün ardýndan yeni bölüm fragmaný da yayýnlandý. Zümrüdüanka 14. bölümde Serhat, sevdiði kadýný elinden almak isteyen kiþinin Abbas olduðunu öðrenince, deliye döner. Amcasýnýn aylarca Serhat'a yalan söylemesi, onu hayal kýrýklýðýna uðratýr. Zümrüdüanka 14. bölüm izleyemeyenler için son bölüm haberimizde yer alýyor.

Zümrüdüanka 14. bölümde ise Abbas, Zümrüt’ün akli dengesinin yerinde olmadýðýný öne sürüp, Serhat’ýn aklýný karýþtýrmaya çalýþýr. Zümrüdüanka 14. bölüm izlemek için haberdeki linke týklamanýz yeterli.

ZÜMRÜDÜANKA 14. BÖLÜM ÝZLE

ZÜMRÜDÜANKA 15. BÖLÜM FRAGMANI


ZÜMRÜDÜANKA 14. BÖLÜM ÖZETÝ

Zümrüdüanka 14. bölümde; Serhat, sevdiði kadýný elinden almak isteyen kiþinin Abbas olduðunu öðrenince, deliye döner. Amcasýnýn aylarca gözünün içine bakarak yalan söylemesi, Serhat’ý ayrýca hayal kýrýklýðýna uðratýr. Bu hayatta, Zümrüt’ten baþka inanýp, güveneceði kimsenin olmadýðýndan artýk emindir.

Abbas, Zümrüt’ün akli dengesinin yerinde olmadýðýný öne sürüp, Serhat’ýn aklýný karýþtýrmaya çalýþýr. Serhat, Abbas’ýn tek bir lafýna bile inanmazken; Abbas’ý Serhat’ýn elinden, sürpriz biri kurtarýr.

Tüm bu olanlarý fýrsata çeviren Deniz, Zümrüt’ü hayatlarýndan çýkarýp, Serhat ve Iþýk’la gerçekten aile olabilmek için, kozlarýný kullanmaya baþlar. Sakin, ama kararlý bir þekilde ilerlemektedir.

Hamit’in bazý adýmlarý; Suhandan’ýn önyargýlarýný kýrarken, ikili arasýnda beklenmedik geliþmelere vesile olur.

Zümrüdüanka 14. bölümde; Zümrüt, konakta kalmayý daha fazla gururuna yediremez. Serhat’ý bile hayatýndan çýkarmayý göze alarak, küllerinden yeniden doðmak için hikayesinin baþladýðý yere; baba ocaðýna döner. Cihan, Zümrüt’ü þaþkýnlýða uðratan bir teklifte bulunur. Zümrüt, ne cevap vereceðini bilemezken, Serhat da Zümrüt’le kaderlerini yeniden yazmak için harekete geçer.

Serhat, kaderle girdiði mücadeleden galip çýkabilecek midir? Zümrüt’ün Cihan’a cevabý, ne olacaktýr?

Zümrüdüanka cumartesi akþamlarý FOX TV'de ekrana geliyor. Saat 20.00'da baþlayan dizinin baþrollerini Alp Navruz ile Ceren Yýlmaz paylaþýyor. Zümrüdüanka 15. bölüm fragmaný bir sonraki hafta olacak olaylar hakkýnda ipucu verecek. Zümrüdüanka 14. bölümde ise Abbas, Zümrüt’ün akli dengesinin yerinde olmadýðýný öne sürüp, Serhat’ýn aklýný karýþtýrmaya çalýþýr. Serhat, Abbas’ýn tek bir lafýna bile inanmazken; Abbas’ý Serhat’ýn elinden, sürpriz biri kurtarýr.

Kýrmýzý Oda 7. bölüm fragmaný yayýnlandý mý? Kýrmýzý Oda 6. bölüm izle!

Çocukluk dizisi hayalet kimdir?