700 bin liralık saate 700 dolara sahip olabilirsiniz!
ABONE OL
Klasik ya da koleksiyon özelliği taşıyan bir ürünün birebir kopyası olarak üretilen taklitleri "replika" olarak adlandırılıyor ve sistem lüks saat markalarında dikkat çekiyor. Ülkemizde de bir çok ünlü ve lüks saat markasının replikası uygun fiyatlara sahip olmak mümkün.

Bu saatleri ise üreticilerin mağazalarının ve internet üzerinde almak mümkün. Son günlerde gündemde ön sıralarında çıkan ve orijinal fiyatının ortalama 700 bin lira olduğu Patek Philippe marka saatlerin replikalarına 600-700 dolar aralığında fiyatlara sahip olmak mümkün.

Ülkemizde en çok bilinen lüks saat markalarından bir olan Rolex'in replikalarının satış fiyatları ise 275 ile 650 dolar arasında değişiyor. Dünyanın önde gelen saat markalarından Vacheron Constantin saatlerin replikaları ise 550-1000 dolar arasında alıcı buluyor. Breitling marka saatlerin replikaları ise 500-650 dolar arasında satılıyor.

Reklamlarında Hollywood starlarından futbolculara kadar bir çok ünlü ismin rol aldığı Audemars Piguet saatlerin replikalarıının fiyatları 650-900 dolar arasında değişiyor.

James Bond serisinden alışık olduğumuz bir başka lüks saat markası Omega'nın replikalarının fiyatları ise 150 dolardan başlıyor.