ABD Baþkan Yardýmcýsý Harris'ten Biden'a: Çoðu baþkanýn mirasýný çoktan aþtý
ABONE OL

ABD Baþkan Yardýmcýsý Kamala Harris, ABD Baþkaný Joe Biden'ýn baþkanlýk yarýþýndan çekilerek kendisine destek vermesinin ardýndan halka açýk bir etkinlikte ilk kez yaptýðý konuþmada Biden'ýn baþarýlarýný ve yaptýklarýný överek, "Bir dönem içinde, iki dönem görev yapan çoðu baþkanýn mirasýný çoktan aþtý" dedi.

HALKA AÇIK BÝR ETKÝNLÝKTE ÝLK KEZ YER ALDI

ABD Baþkaný Joe Biden'ýn ABD'de kasým ayýnda yapýlacak olan baþkanlýk seçimlerinde adaylýktan çekilmesinin ardýndan desteðini açýkladýðý Baþkan Yardýmcýsý Kamala Harris, Beyaz Saray'da Ulusal Kolej Spor Birliði (NCAA) þampiyonu olan takýmlarla bir araya geldi. Harris, Biden'ýn desteðinin ardýndan halka açýk bir etkinlikte ilk kez yaptýðý konuþmada Biden'ýn baþarýlarýnýn ve yaptýklarýnýn "modern tarihte eþi benzeri" olmadýðýný ifade ederek, "Bir dönem içinde, iki dönem görev yapan çoðu baþkanýn mirasýný çoktan aþtý" dedi.

HARRÝS ÇALIÞMALARA BAÞLADI

Biden'ýn söz konusu etkinliðe katýlmak istediðini ama Kovid-19 nedeniyle katýlamadýðýný aktaran Harris, Biden'ýn hýzla iyileþtiðini belirtti. Adaylýðý hakkýnda açýklama yapmayan Harris, etkinliðin ardýndan kampanya ekibi ile görüþmek üzere Delaware eyaletine gidecek.