FETÖ elebaþý Gülen öldü! Örgüte yakýn hesaplar duyurdu
ABONE OL

FETÖ'ye yakýnlýðýyla bilinen haber siteleri, terör örgütü elebaþý Fetullah Gülen'in öldüðünü duyurdu. Öte yandan FETÖ elebaþý Fetullah Gülen'in yeðeni Ebuseleme Gülen, Fetullah Gülen'in öldüðünü açýkladý.

FETÖ ELEBAÞININ YEÐENÝ DE AÇIKLADI

Ebuseleme Gülen sosyal medya platformu X üzerinden yaptýðý açýklamada, 'Fetullah Gülen ruhunun ufkuna yürüdü. " ifadelerini kullandý.

Örgüt yönetiminin en çok kullandýðý sosyal medya hesaplarýndan "Herkülnaðme"de yapýlan paylaþýmda, elebaþ Gülen'in öldüðü iddia edildi.

"Herkülnaðme"deki paylaþýmýn ardýndan örgüte ait diðer sosyal medya hesaplarýnda ayný iddia dolaþýma girdi.

Gülen'in akrabalarý ve örgüt yönetimine yakýn olup sosyal medyada aktif olan çok sayýdaki isim de elebaþýn öldüðünü öne sürdü.

Gülen'in cesedini kaçýrmayý planlýyorlar FETÖ'de miras kavgasý baþladý

"ÜLKEMÝZ ÝÇÝN OLUMLU BÝR GELÝÞMEDÝR"

Terörist baþý Gülen'in ölümü hakkýnda 24 TV'ye açýklamalarda bulunan Ýstanbul Medeniyet Üniversitesi Öðr. Üy. Prof. Dr. Ahmet Akýn, "Eðer iddia doðru ise CIA ve MOSSAD'ýn baþý sað olsun. ABD'nin içimize saldýðý ve ülkeyi karýþtýrmak için kullandýðý aparatlardan birisinin ölmesi ülkemiz için olumlu bir geliþmedir." dedi.

"ÖRGÜT DAÐILMA SÜRECÝNE GÝRER"

24 TV'deki açýklamalarýnda teröristbaþýnýn ölümüyle örgütün daðýlma sürecine gireceðini söyleyen Dumlupýnar Üni. Öðr. Üy. Doç. Dr. Cantürk Caner de" 251 þehidin müsebbibi ve ahlaksýzlýðýn baþýný çeken isimlerden birisi hayatýný kaybetmiþ. Kurtulduk. Bundan sonra inþallah örgüt de daðýlma sürecine girer." þeklinde deðerlendirmede bulundu.

FETULLAH GÜLEN'ÝN ÖLMESÝ ÖRGÜTÜ NASIL ETKÝLER?

Doç. Dr. Ali Fuat Gökçe ise "Fetullah Gülen'in ölmesi örgüt içinde daðýlmaya sebep olacaktýr. Ancak halen hapisten çýkanlar örgüt þeklinde gezmeye devam ediyorlar. Farklý grup içinde yapýlanmaya çalýþýyorlar. Bir anda ortaya çýkabileceklerini göz ardý etmemek gerek. Tamamen daðýlýp ellerindeki kozun gitmesini istemeyeceklerdir." ifadelerini kullandý.

ARKASINDAKÝ FÝNANS GÜCÜNE KÝM HAKÝM OLACAK?

Yine 24 TV'ye konuþan ekonomi gazetecisi Sadi Özdemir, "Arkasýndaki finans gücüne kim hakim olacak ve onu nasýl kullanacak? Amerika muhtemelen terör örtüne harcadýðý paralar nedeniyle bunlarýn büyük kýsmýnýn kendi bünyesinde kalmasýný isteyecek. Bu sebeple oraya Türkiye'ye karþý kullanýlabilecek kiþiler atayacak." dedi.

YENÝ EVÝNDEN ÇIKARKEN GÖRÜNTÜLENMÝÞTÝ

FETÖ elebaþý Gülen, geçtiðimiz günlerde 1999'dan beri ikamet ettiði Pensilvanya'daki çiftliðinden alýnarak nisan ayýnda götürüldüðü yeni evinden çýkarken görüntülenmiþti.

FETÖ elebaþýnýn kaldýðý Pensilvanya'nýn Saylorsburg kasabasýndaki "Chestnut Retreat Center" denilen malikanesinden kendi rýzasý olmadan nisan ayýnda çýkarýlarak baþka bir adrese götürüldüðü iddiasý, örgüt içindeki bazý isimler tarafýndan sosyal medyada paylaþýlmýþtý.

Kaçýrýldýðý çiftlikten yeni görüntü

FETÖ elebaþýna FETÖ'cü darbesi

FETÖ elebaþýnýn yeðeni itiraf etti

  • Fetullah Gülen
  • fetö
  • fetullah gülen öldü