Ýngiliz politikacý Galloway: TUSAÞ saldýrýsýný CIA yaptýrdý
ABONE OL

TUSAÞ'a yönelik terör saldýrýsý gündemdeki yerini korurken Ýngiliz siyasetçi ve eski Avam Kamarasý Üyesi George Galloway, dikkat çeken bir yorumda bulundu.

Galloway, TUSAÞ'a yönelik saldýrýyý CIA'nýn (Amerikan Merkezi Haber Alma Teþkilatý) yaptýrdýðýný söyledi.

"CIA, PKK'yý kullanarak Ankara'nýn Kazan ilçesinde saldýrý düzenledi" diyen Galloway, saldýrýnýn Cumhurbaþkaný Tayyip Erdoðan'ýn Tataristan'ýn baþkenti Kazan'a gittiði gün yaþandýðýna dikkat çekerek "BRICS eðer böyle pozitif bir geliþme olmasaydý CIA, Erdoðan'ýn uçaðýnýn Kazan'a iniþinden dakikalar sonra PKK'yý Ankara'nýn Kazan ilçesindeki büyük terör saldýrýsý için kullanmazdý" dedi.

Galloway, kendisine ait Youtube kanalýnda yaptýðý yayýnda þunlarý söyledi:

Dakikalar öncesinde Erdoðan, Rusya'nýn Kazan þehrine inmiþti. Gündemde Türkiye'nin BRICS üyeliði vardý. NATO üyesi ve AB üyelik aþamasýndaki bir ülkenin BRICS'e üye olma ihtimali bunlarý delirtti. BRICS, Dünyayý yeniden þekillendiren bir olgu. Yeni para birimi, az önce banknotu gördüm. BRICS parasý ve finansal sistemi, ABD kontrolündeki diktatöryal sistemi bitirecek. Artýk SWIFT dünde kaldý. BRICS sistemiyle üye ülkeler özgürce para transferi yapabilecek.

Ýnleri yerle bir edildi! Irak'ýn kuzeyinde 23 PKK'lý terörist etkisiz hale getirildi

PKK'lý teröristi þoka sokan kare

PKK'ya intikam darbesi! Ýþte TUSAÞ saldýrýsý sonrasý etkisiz hale getirilen terörist sayýsý