Ýngiltere'de trajikomik iþ baþvurusu! Akýbetini 48 yýl sonra öðrendi
ABONE OL

BBC'nin haberine göre Lincolnshire bölgesinde yaþayan 70 yaþýndaki Hodson'un, Ocak 1976'da yaptýðý iþ baþvuru mektubunun, tüm bu yýllar boyunca postanedeki çekmecenin arkasýnda kaldýðý ortaya çýktý.

MEKTUBU GERÝ GELDÝ

Gönderildiði adrese ulaþmayan orijinal mektup, Hodson'un kendisine 48 yýl sonra geri teslim edildi. Böylelikle Hodson, baþvurunun akýbetini öðrendi.

Hodson, "Ýþ hakkýnda neden hiç haber almadýðýmý hep merak ederdim. Þimdi nedenini biliyorum" ifadesini kullandý.

O yýllarda yaþadýðý Londra'daki dairesinde mektubu yazdýðýný net hatýrladýðýný vurgulayan Hodson, "Bu kadar zaman sonra onu geri almak benim için çok þey ifade ediyor." ifadesini kullandý.

TRAJÝK NOT: YAKLAÞIK 50 YIL GECÝKMELÝ

Haberde, mektubun en üstünde el yazýsýyla yazýlmýþ bir notta: "Staines Postanesi tarafýndan geç teslim edildi. Bir çekmecenin arkasýnda bulunabildi. Sadece yaklaþýk 50 yýl gecikmeli" ifadesinin kayda geçtiði bildirildi.

"GERÇEKTEN BÝR MOTOSÝKLETTE DUBLÖR SÜRÜCÜSÜ OLMAK ÝSTÝYORDUM

Cevap postasýný büyük arzuyla ve uzun süre beklediðini kaydeden Hodson, "Çok hayal kýrýklýðýna uðradým çünkü gerçekten bir motosiklette dublör sürücüsü olmak istiyordum." dedi.

50'den fazla kez taþýndýðýný ve 4 ya da 5 kez ülke deðiþtirdiðini kaydeden Hodson, "Beni nasýl bulduklarý bir muamma." diyerek, mektubu kimin geri gönderdiðini ya da mektubun kendisine nasýl ulaþtýðýný bilmediðini kaydetti.