Terör örgütü PKK/YPG yandaşları Avrupa'daki Türklere saldırıyor
ABONE OL

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin’i terör örgütlerinden temizlemek amacıyla başlatılan Zeytin Dalı Harekatı, hız kesmeden devam ediyor.

Mehmetçik, Afrin’de teröristlere darbe üstüne darbe indirirken, terör örgütü YPG/PKK’nın Avrupa ayağını oluşturan yapılar, protesto gösterileri kisvesi altında terör propagandaları yaparak şiddet eylemlerine başvuruyor.

Terör örgütlerinin eylemlerini ve misyonlarını görmezden gelen Avrupa ülkeleri, terör örgütü yandaşlarının eylemlerine "gösteri özgürlüğü" adı altında izin veriyor ve Türk kurum/kuruluşlarına yapılan saldırılara seyirci kalıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 20 Ocak’ta Zeytin Dalı Harekatı’nı başlatmasının hemen ardından Avrupa’da Türk vatandaşlarına, camilere ve sivil toplum kuruluşlarına onlarca saldırı düzenlendi.

UETD, Zeytin Dalı Harekatı'nın ardından terör örgütü YPG/PKK yandaşları tarafından Avrupa’da Türklere yapılan saldırılara yönelik ayrıntılı bir rapor hazırladı. Raporda, Türk vatandaşlarına, camilere ve sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirilen saldırılara dair kanıtlara yer verildi.

PKK’lı teröristler Almanya’da basın toplantısını bastı

29 Ocak’ta, Almanya’da bir grup PKK’lı terörist, Berlin’de hükümet ve bakanlık sözcülerinin düzenli olarak yaptığı haftalık basın toplantısını bastı. Toplantının hemen başında salona giren, yüzleri maskeli 5 PKK’lı terörist, terör örgütü lehine dakikalarca propaganda yaptı. Basın kartı olmadan girilemeyen Bundespressehaus’a 5 PKK’lı teröristin nasıl girdiği cevap bulamayan sorular arasında. Protesto gösterisine, Alman basın mensupları ve yetkililerin bilinçli olarak izin verdiği düşünülüyor.

600 PKK’lı terörist yoldan aracıyla geçen Türk’e saldırdı

Almanya’nın Salzgitter-Lebenstedt kentinde 2 Şubat tarihindeki olayda, terör örgütü PKK yandaşı 600 kişinin eylemi sırasında aracıyla oradan geçen Türk vatandaşı saldırıya uğradı. Teröristler tarafından saldırıya uğrayan İbrahim Yıldız’ın yanında çocukları da vardı.

Fransa’da Türk vatandaşlarına saldırı

17 Şubat’ta Fransa’nın Marsilya kentinde, terör örgütü PKK yandaşları gösteri için izin verilen alanı terk ederek Türk kökenli insanların yoğun olarak yaşadığı mahalledeki Türk vatandaşlarına saldırdı. Bir kahvede oturan kişilere saldıran 200 kadar terör örgütü yandaşı, dört kişiyi darp etti.

DİTİB’e ait araç kundaklandı

Terör örgütü PKK yandaşları, 19 Şubat’ta Berlin-Schöneberg’de park halinde bulunan DİTİB’e ait aracı kundakladı. Gece saat 2.50 sularında oradan geçen bir tanık, aracın yandığını fark ederek itfaiye ve polise haber verdi. DİTİB’e ait aracın yanında park eden başka bir araçta yangından hasar gördü.

Terör örgütü yandaşları Avusturya’da saldırdı

Avusturya’nın Viyana kentinde gösteri düzenleyen terör örgütü PKK ve örgütün elebaşı Öcalan yandaşları, polise ve sivillere saldırdı.

Türk vatandaşına acımasızca saldırdılar

İngiltere’nin Londra şehrinde terör örgütü PKK’ya destek için yürüyüş yapan terör örgütü yandaşları, elinde Türk bayrağı olan Türk vatandaşına ve eşine saldırdı.

Amsterdam polisi izlemekle yetindi

Hollanda Amsterdam’daki Schiphol havalimanında Türkiye’nin Afrin’e düzenlediği operasyona yönelik izinsiz protesto gösterisi düzenleyen ve terörist elebaşı Öcalan’ın posterlerini açan terör destekçilerini, Kraliyet Askeri Polisi izlemekle yetindi. Protestoculara karşı gelen bir vatandaşa ise müdahale edildi.

[Kaynak: TRT Haber]