Terör örgütünde güç savaþý! FETÖ elebaþýnýn yeðeni çaresizliklerini itiraf etti
ABONE OL

Fetullahçý Terör Örgütü (FETÖ) elebaþý Fetullah Gülen'in yeðeni Ebuseleme Gülen'in video paylaþýmýndaki itiraflarý, örgütte yaþanan güç savaþlarýný bir kez daha ortaya koydu.

Edinilen bilgilere göre; yaþadýðý saðlýk sorunlarý nedeniyle örgütü yönetemeyen örgüt elebaþý Fetullah Gülen'in yeðeni Ebuseleme Gülen, Youtube kanalýnda video paylaþýmý yaptý. Son videodaki açýklamalar, Fetullah Gülen'in ve üst yönetiminin para için insanlarýn dini duygularýný sömürdüðünü, örgüte üye olan müritlerin geleceklerinin düþünülmediðini gözler önüne serdi. Ebuseleme Gülen, örgütü karýþtýran bu videoda en yakýnýndakilere karþý eleþtirilerini sürdürürken, amcasý Fetullah Gülen'in 15 Temmuz baþarýsýz darbe giriþimi sonrasýnda hapse atýlanlarla ilgili söylediði sözleri de paylaþtý. Ebuseleme Gülen, 15 Temmuz'dan 2 sene sonra örgüt elebaþý Fetullah Gülen'e yaptýklarý bir bayram ziyaretinde "Hocam, Türkiye'de sizi seven insanlar hapislerde, yine buruk bir bayram yaþýyoruz" denildiðini, karþýlýðýnda sinirli bir yüz ifadesi ile "Zamanýnda ben çok yattým, biraz da onlar yatsýn" cevabýný aldýklarýný söyledi. Ebuseleme Gülen'in video paylaþýmý, Fetullah Gülen'in örgüte katýlanlarýn duygularýný kendi çýkarlarý doðrultusunda sömürdüðünü bir kez daha ortaya koydu.

ÖRGÜTTE FÝNANS ÇIKMAZI

Öte yandan FETÖ'nün Almanya'da faaliyet gösteren 'Time to Help eV' isimli sözde yardým kuruluþunun mal varlýklarýnýn dondurulmasýna iliþkin karar 31 Aðustos 2024 tarihinde Resmi Gazete'de yayýnlandý. FETÖ'ye büyük bir ekonomik darbeye neden olan bu karar ile örgüt finansal bir boþluða düþtü. 'Yardým' adý altýnda topladýklarý paralarýn kesilmesinden endiþe duyan FETÖ'nün, 'Time to Help eV'nin varlýklarýnýn dondurulmasý kararýný örgüt üyelerinden sakladýðý, finans kaynaklarýndaki zayýflama nedeni ile örgütün büyük bir çýkmaza girdiði belirtildi.

FETÖ'nün ABD'deki lüks gayrimenkulleri ve kayýt dýþý ekonomisi yeniden gündemde

Teröristbaþý Gülen'in yeðeninin itiraflarý FETÖ'de çatlaðý derinleþtirdi! Firariler birbirine düþtü

Örgüt içerisinde kriz ve panik havasý! FETÖ elebaþýný yeðeni ele verdi: Terör yuvasý sessizliðe büründü

  • fetö
  • Ebuseleme Gülen
  • Fetullah Gülen