18 Milyon Öğrenci İçin İlk Ders Zili Çaldı
ABONE OL

Öğrenciler yıl sonu karnelerini 14 Haziran’da alacak.

Türkiye’nin mega kenti İstanbul’da da yaklaşık 7 bin okulda 3 milyon 200 bin öğrenci yeni eğitim dönemine merhaba dedi.

İstanbul’un iki yakası ve Ankara’daki kampüsleriyle yeni eğitim-öğretim yılına görkemli bir başlangıç yapan Çapa Bilim Koleji okulları kurucusu Maksut Konyar yeni dönem açılışıyla ilgili bir mesaj yayınladı. Konyar mesajında:

Eğitim bilimci Adam Grant’ın “İyi öğretmenler yeni düşüncelerle, muhteşem öğretmenler yeni düşünme yöntemleriyle tanıştırır. İyi öğretmenler dersi önemser, muhteşem öğretmenler öğrencilerini önemser. İyi öğretmenler bildiklerini, muhteşem öğretmenler nasıl öğrenileceğini öğretir.” felsefesiyle oluşturduğumuz muhteşem öğretmen kadrosuyla yeni bir eğitim-öğretim yılına başlıyoruz.

Bu ilk günde eğitime gönül veren herkes gibi bizler de büyük bir heyecanın içindeyiz. “Geleceği şekillendiren sen ol” temasıyla çıktığımız bu kutlu yolda sevgi, umut ve aydınlık yarınlar yetiştirme gayretimiz tüm eğitim-öğretim yılı boyunca kılavuzumuz olsun.


 

Çapa Bilim Kolejleri’nin bu sene, yapılandırmacı eğitim modeliyle, donanımlı yönetici ve muhteşem öğretmen kadrosuyla mükemmel öğrenciler yetiştireceğine, her alanda ses getiren projeler gerçekleştireceğine gönülden inanıyorum.

2018-2019 eğitim-öğretim yılının Çapa Bilim Koleji ailesine, paydaşlarına ve tüm eğitim camiasına sağlık, mutluluk ve güzellikler getirmesini diliyorum.” diyerek yeni dönem ile ilgili temennilerde bulundu.

Ayrıca öğrencilere ilk gün hediyesi olarak kedi maması hazırlayıp dağıtarak hayvan hakları ve hayvan sevgisi konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan Çapa Bilim Koleji okullarının bu etkinliği büyük beğeni topladı.