2024 Ýlahiyat Yýldýzlarý Ödülleri Kitap Okuma Yarýþmasý son baþvuru tarihi uzatýldý
ABONE OL

Türkiye Ýlahiyatlýlar Derneði'nin düzenlediði Ýlahiyat Yýldýzlarý Ödülleri, gençlerin dini bilgi ve kültürel birikimlerini artýrmak amacýyla düzenlenen Kitap Okuma Yarýþmasý ile bu yýl da devam ediyor. Ýlk ödüllerini Sn. Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan'nýn takdim ettiði yarýþma, bu yýl lise ve yetiþkin kategorilerinde Türkiye genelindeki tüm gençlere hitap ediyor.

Yarýþma Detaylarý ve Kategoriler:

Türkiye genelinde lise öðrencileri ve yetiþkinlere yönelik iki ana kategoride düzenlenen yarýþma, katýlýmcýlarýn "Nübüvvet'in Iþýðýnda Peygamberimin Ýzinde" isimli eseri okuyarak, bu eser üzerinden hazýrlanan sýnav sorularýný online platformda yanýtlamalarýný gerektiriyor.

Baþvuru ve Katýlým:

20 binden fazla baþvuru alan yarýþmaya teveccühün artmasý üzerine son baþvuru tarihleri 31 Temmuz 2024 tarihine kadar uzatýldý. Baþvurular; ilahiyatyildizlariodulleri.com adresi üzerinden online olarak gerçekleþtiriliyor. Yarýþma kitabý, site üzerinden E-Kitap formatýnda ücretsiz okunabileceði gibi, matbu olarak da temin edilebiliyor.

Yarýþma Takvimi ve Sýnav:

Yarýþma sýnavý, 10 Aðustos 2024 tarihinde çevrimiçi olarak yapýlacak olup, 80 sorudan oluþan çoktan seçmeli test þeklinde olacaktýr. Sýnav süresi 60 dakika olup, her katýlýmcý yalnýzca bir kez sýnava girebilecektir.

Ödüller:

Yarýþmanýn her iki kategorisinde de dereceye girenler için çeþitli ödüller hazýrlanmýþtýr:

Yarýþma hakkýnda daha fazla bilgi almak ve baþvuru yapmak için ilahiyatyildizlariodulleri.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bu heyecan verici etkinlikte tüm gençlerimizi yer almaya ve bilgilerini sýnamaya davet ediyoruz!

  • 2024 Ýlahiyat Yýldýzlarý
  • Kitap Okuma Yarýþmasý
  • Türkiye Ýlahiyatlýlar Derneði