E Okul VBS girişi E Okul Veli Bilgilendirme
ABONE OL

E-Okul öğrenci ve veliler tarafından sıklıkla kullanılıyor. E-Okul VBS girişi hem sınav sonuçlarını hem de devamsızlık bilgilerini kolayca öğrenebilirsiniz.

E-OKUL SINAV SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

 


E-Okul Veli Bilgilendirme Sistemine Nasıl Giriş Yapılır?

Teknolojinin son zamanlarda oldukça hızlı bir şekilde gelişmesi ve yaygınlaşması sebebi ile her alanda her sektörde kullanılmaya başlandı. Artık günlük hayattaki bir çok işlemimizi sadece bir kaç tık ile gerçekleştirebilmemiz mümkün hale geldi. İnternet bağlantısının olduğu her akıllı cep telefonundan ve bilgisayarlardan ilgili resmi web sayfalarına ulaşarak artık online olarak işlemlerimizi gerçekleşiyor. Hal böyle olunca devletin vereceği hizmetlerde bu yönde gerçekleşmeye başladı .Daha kaliteli bir hizmet sunarak insanların gereksiz yere zaman kaybını engelleyen bu sistemlerden biri de artık son zamanlarda hemen hemen herkesin duyduğu E-okul veli bilgilendirme-yönetim bilgi sistemidir.

 
Veliler için çok büyük bir kolaylık olan veli bilgilendirme sisteminde yararlanmak istiyorsanız ilk olarak E-Okul uygulamasına erişebileceğiniz siteyi açın. Daha sonra açılacak olan sayfanı E-Okul kısmına giriş yapın. Açılacak olan yeni sayfanın üst kısmında yer alan veli bilgilendirme kısmının ilgili alanlarını doldurun. TC Kimlik numaranızı, öğrencinizin okul numarası ve son olarak ise kutucuk içerisinde yer alan harf ya da rakamları yazın. Bu bilgilerin girişi sağlandıktan sonra giriş butonuna basarak, veli bilgilendirme sistemine giriş yapabilirsiniz. Öğrencinizle ilgili merak ettiğiniz her türlü bilgiye kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.