İSG 2. dönem sınav sonuçları açıklandı mı?
ABONE OL

2018 Aralık ayında gerçekleştirilen İSG 2. dönem sınavı sonuçları için ÖSYM’den beklenen açıklama geldi. Daha önce sınavın 10 Ocak 2019 günü açıklanacağını duyuran kurum sonuçları öğlen saatlerinde erişime açtı.


İSG sınav sonuçları Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 10 Ocak 2019 günü açıklandı. Sınava ilişkin puanlamaları kullanıcı adı ve şifre girerek sorgulama yapabilecek olan adaylara kurumun internet adresi ile ilgili uyarılar da yapıldı.

T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile birlikte sisteme giriş yapan kişiler 2. döneme ait sonuçları öğrenebilecek. Öte yandan sonuç sorgulama adresinde adaylara ilişkin bir uyarı da yapan kurum tarayıcının adres satırında kurumun resmi internet sitesinin yer almadığı takdirde kesinlikle şifre girilmemesi gerektiğini belirtti.

SON DAKİKA... İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İşyeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı 2. Dönem Sınavının (2018-İSG-2. Dönem)  sonuçları adayların erişimine açıldı.

15 Aralık'ta uygulanan sınav sonuçlarına ÖSYM'nin  https://sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrencilerin T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişim sağlanıyor.

İSG SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

İSG sınav sonuçları 10 Ocak tarihinde açıklanacak. Sınav sonuçları, ÖSYM’nin internet sayfasından duyurulacak, adayların adresine ayrıca sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. Adaylar sınav sonuçlarını, ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sonuç bilgisinde doğru/yanlış cevap sayıları ve adayın aldığı puan belirtilecektir. İnternet sayfasında ilân edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir