KPSS ÖABT cevapları soru kitapçığı yayınlandı mı?
ABONE OL

KPSS ÖABT cevapları ve sınav soruları Alan sınavına giren adaylar tarafından merak ediliyor. KPSS ÖABT sınavları 20 Eylül'de 2 oturum şeklinde gerçekleştirildi. İlk oturum sabah 10.15'te başladı. Öğleden sonraki Meslek Dersleri Öğretmenliği Alan sınavı ise 14.45'te başladı. Peki KPSS ÖABT cevapları soru kitapçığı yayınlandı mı? İşte KPSS ÖABT cevapları soru kitapçığı hakkında merak edilenler...

KPSS ÖABT sorularının açıklanmasıyla birlite adaylar alacakları puanı hesaplayabilecekler. KPSS ÖABT sınavından alınan puan, Kamuya yerleştirmede büyük rol oynayacak. Kamu Personeli Seçme Sınavlarına katılan adaylar KPSS sonuçlarını 22 Ekim'de öğrenecekler.

KPSS CEVAPLARI VE SORU KİTAPÇIĞI YAYINLANDI

2020 KPSS Öğretmenlik alanı soru kitapçıkları yayımlandı.

ÖSYM KPSS SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS Lisans sınavı sonuçları 22 Ekim'de erişime açılacak.

Adaylar sınav sonuçlarını, T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir. Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve KPSS puanları yer alacaktır. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

06 Eylül 2020 tarihinde uygulanan 2020-KPSS Lisans (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri) , 12 - 13 Eylül 2020 tarihlerinde uygulanan 2020-KPSS Lisans Alan Bilgisi Testlerinin (Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Hukuk, İktisat, Maliye, İşletme, Muhasebe ve İstatistik) oturumlarının Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının % 10’ları 14 Eylül'de açıklanmıştı.

KPSS ÖABT puanı nasıl hesaplanır?

KPSS 121 ne demek? KPSS P121 puanı nasıl hesaplanır?